Предупреждения от kofein

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: :o
Скайп профил: ЛС
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Предупреждения от kofein

Мнение от златомира »

Добър вечер на всички!

Тази вечер се случи нещо което не очаквах.. Бях предупредена с +2 предупреждения от Администратор kofein. Причините за тези предупреждения са:

1.
Форум предупреждения
Изпратено на: 26 Апр 2016, 21:20
От: kofein
До: златомира

Следващите предупреждения са направени от администратор или модератор на форума.
Това е предупреждение направено от теб: viewtopic.php?f=170&p=307115#p307115

2.
Изпратено на: 26 Апр 2016, 21:22
От: kofein
До: златомира

Следващите предупреждения са направени от администратор или модератор на форума.
11. Забранени са постове, които съдържат само и единствено "Цитат" или цитиране на даден потребител с изказване от типа "+1", само емотикони или подобни!

Тези две предупреждения са за форумната игра - Горещият Стол. Аз съм длъжна да отговарям на всеки един въпрос, но не видях какво лошо съм направила? До колкото виждам всеки един от потребителите до момента, коѝто са били на горещия стол, пишат с цитат на човека задал въпроса. Моля да се обърне внимание на тези предупреждения и да ми се даде точно и ясно обяснение, защото ако заради отговори съдържащи само цитат съм наказана, то тогава всички трябва да са наказани от Горещият Стол. Същевременно аз и отговорих на Админа (по задължение от играта), който пък ме заплаши с бан, ако не променя мненията си до 24 часа, но така и не разбрах - какво съм направила, че да ми се сложат 2 предупреждения. Това да не е нещо ново или Админа си прави гаф с мен? Нека се изкаже админа по темата и ако наистина има причина за предупрежденията нека стоят, но ей така да се слагат предупреждения на мен, а на другите не за една форумна игра е просто глупаво..
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: kofein
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Предупреждения от kofein

Мнение от kofein »

Аз пак ти казвам, че само теб съм видял и само теб санкционирам. Ако видя някой друг той също ще бъде санкциониран.

11. Забранени са постове, които съдържат само и единствено "Цитат" или цитиране на даден потребител с изказване от типа "+1", само емотикони или подобни!
Офтопик:
Сега и да ми пращаш постове от потребители- вече е късно, защото е минало време. Но ако видя някой на момента се действа. Причината, поради която съществуват такива мнения е явното бездействие на модераторите от групата 'Модератор развлечения'
Също така съм съгласен да се добавят изключения за целия раздел Развлечения .
ПО- добре късно, отколкото никога.

НАТИСНИ ТУК

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Обратна връзка:

Мнение от JukeCity »

Досега не се е слагало warn за двоен пост на стола.
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: :o
Обратна връзка:

Мнение от златомира »

Ето примери за други хора, и моля да се поразгледате из самата игра (Горещият Стол) и мненията и.. viewtopic.php?f=170&t=19405&start=1760#p305258
viewtopic.php?f=170&t=19405&start=1760#p305313

ЕДИТ: Добре, късно разбрах решението ви.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

Стига издребнявахте де. Ако гледаме тва няма да има човек от форума който не е баннат. Все пак това е в развлечения, все пак тази тема е за кеф, все пак тази тема е на 2 и повече години и всички правят така....
Какво, как да отговори на въпроса? Под цитата да слага по 1 емотиконка ли?
Изображение
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Melachka
Обратна връзка:

Мнение от Melachka »

Лелееее, това е такава глупост, че просто няма накъде........... толкова много хора съм виждал да правят същото като нея и то не само в темата за горещия стол, а и в други теми, че просто не е истина... дори хора от екипа съм виждал да гласуват по кандидатури само и единствено с един простичък цитат, а уж е забранено? На тях защо не са им сложени предупреждения тогава, а само тя го отнесе?
Аватар
cmg
Активен
Активен

Ник в играта: Can't be known
Обратна връзка:

Мнение от cmg »

Съответния Админ е отговорил много правилно, но е почнал да го прави прекалено късно. Защо като "трябваше/трябвало" модераторите да слагат +1, защо на тях не им дадохте предупреждение или един вид внимание на ЛС/скайп? Защо трябваше да почнете да наказвате и то точно златомира, която не е първата използвайки този начин на отговаряне на въпроси.
"Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable." - John F. Kennedy
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: quavious
Обратна връзка:

Мнение от Nichky »

Злати се е оказала на грешното място по грешното време.Взела е пример от предишните,които са седяли на стола,подвела се е.Това ще служи за пример занапред!
puRple* написа:Стига издребнявахте де. Ако гледаме тва няма да има човек от форума който не е баннат. Все пак това е в развлечения, все пак тази тема е за кеф, все пак тази тема е на 2 и повече години и всички правят така....
Какво, как да отговори на въпроса? Под цитата да слага по 1 емотиконка ли?
Подкрепям те!
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
Обратна връзка:

Мнение от ThoR »

То по тази логика щяхте и на мен да турите предупреждения както и на Софи и на някои други.Кви са тия глупости?Няма тука да копирваме и да се напъваме кво да отговаряме.По-добре с цитат отколкото Ctrl+V.

Едит:Според мен това което направи Кофеин е пълен абсурд.Не знам тука филмари ли сте или се правите на дявол.
Последно промяна от ThoR на 26 Апр 2016, 22:05, променено общо 1 път.
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Обратна връзка:

Мнение от kofein »

В момента съм на работа, а работа няма за разлика от последните дни. Поради тая причина се ровя във форума.

Аз искам да попитам всеки един модератор от "Екип Развлечения" защо се допуска явно нарушение на правилата в тая тема ?

НАТИСНИ ТУК

Изображение
Аватар
В Е Т Е Р А Н
В Е Т Е Р А Н

Ник в играта: u3HEHAga
Обратна връзка:

Мнение от u3HEHAga »

Чакайте малко, не разбрах сега, за какво Кофейна е сложил предупреждения?!?!

Ако е само цитиране на даден пост ОК, да се слага предупреждения, но тя отговаря на Даден потребител с неговият цитат който следва и отговора си. Нещо аз ли се бъркам или Кофейна е препушил ????

Я да погледне отново и да усмисли, що за глупости прави!?!?
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Обратна връзка:

Мнение от kofein »

Ето ви правилото.

"Забранени са постове, които съдържат само и единствено "Цитат"...

Аз ли не разбирам, или ако в самия цитат се сложат отговорите, то това мнение вече не е само цитат, въпреки че изглежда така и реално това представлява ?

НАТИСНИ ТУК

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DamnY0U
Скайп профил: damny0u
Обратна връзка:

Мнение от DamnY0U »

kofein написа:В момента съм на работа, а работа няма за разлика от последните дни. Поради тая причина се ровя във форума.

Аз искам да попитам всеки един модератор от "Екип Развлечения" защо се допуска явно нарушение на правилата в тая тема ?
По принцип Аз бях мод там и последните 2 теми съм ги подновявала аз.
Причината поради която не съм наказвала аз там поне е, че той един вид редактира поста и не е баш цитат.
На всеки му е различно по различен начин, имаше хора които правиха всеки цитат на нов отговор и се налагаше да свързваме мненията. П.п. тва е заобикаляне на правилото защото хем го нарушава на 50% хем и не. :)

"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

Изображение
Аватар
cmg
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от cmg »

kofein написа:11. Забранени са постове, които съдържат само и единствено "Цитат" или цитиране на даден потребител с изказване от типа "+1", само емотикони или подобни!

Ето ви правилото.

Ако това правило трябваше да се спазва всеки във форума щеше да е с +100 предупреждения и не само това, но и всеки го е правил. Вие до ден днешен не сте ли видяли кой какво прави, ами сега поглеждате форума? Толкова неща се случват без никой да разбере за тях, включително и това? Една от най-известните игри във форума и не знаете кой какво прави в нея? Ок.
"Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable." - John F. Kennedy
Изображение
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
Обратна връзка:

Мнение от ThoR »

Кофе ти не виждаш ли че тя отговаря на въпросите?По твоята логика която е абсурдна нямаше да ни има повечето хора.Това ме кара да плача за потребителите.Според мен тея предупреждения са несправедливи и трябва да се махнат.
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Обратна връзка:

Мнение от kofein »

cmg написа:
kofein написа:11. Забранени са постове, които съдържат само и единствено "Цитат" или цитиране на даден потребител с изказване от типа "+1", само емотикони или подобни!

Ето ви правилото.

Ако това правило трябваше да се спазва всеки във форума щеше да е с +100 предупреждения и не само това, но и всеки го е правил. Вие до ден днешен не сте ли видяли кой какво прави, ами сега поглеждате форума? Толкова неща се случват без никой да разбере за тях, включително и това? Една от най-известните игри във форума и не знаете кой какво прави в нея? Ок.

Аз лично в тоя форум съм присъствал само и единствено инцидентно, както в случая, просто от "Последни 5 от форума" отворих и петте теми, за да видя кое- какво е и се натъкнах на това.

Хайде нека някой да каже това правило важи ли за този форум или не, по възможност с червен цвят и по- активен в съответния форум.

НАТИСНИ ТУК

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

По тая логика да почнем да си слагаме предупреждения за двойните постове в скрития ?
Защо нещо което е така от години трябва да бъде променяно въпреки че не пречи никому ?
Разбирам да и се трупаха мнение или репутация но не прави нещо което се прави от години правено от потребители сървър админи помощник админи глобални админи и администратори
Изображение
Аватар
cmg
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от cmg »

kofein написа:
cmg написа:

Ето ви правилото.

Аз лично в тоя форум съм присъствал само и единствено инцидентно, както в случая, просто от "Последни 5 от форума" отворих и петте теми, за да видя кое- какво е и се натъкнах на това.

Хайде нека някой да каже това правило важи ли за този форум или не, по възможност с червен цвят и по- активен в съответния форум.
Това правило ако не важеше то щеше да е пълна лудница във съответния форум (форумни игри). Мисля, че прибързано вземате решения! Осмислете го добре или поне направете тема с ново правило и забранете цитирането в този форум. Както казах, ако сте го забелязали чак сега и наказвате ей така, то това е неадекватно наказание спрямо златомира!
Изображение
Аватар
В Е Т Е Р А Н
В Е Т Е Р А Н

Ник в играта: u3HEHAga
Обратна връзка:

Мнение от u3HEHAga »

Изображение

Тотално изтрещявате май а?
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DemoLitioN
Обратна връзка:

Мнение от DemoLitioN »

Има си правила, които не важат за дадена тема, а не за целия форум (т.е тези тема е изключение за правилото). Примерно двойният пост в темите с оплаквания от играчи, правилото забраняващо мненията само с емотикона в темата Опишете мнението си с емотикона, така е случая и с цитатите за Горещия стол. Предупреждението е безсмислено накратко.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”