Седем потребителя пишат каквито и да са продукти - характерни за България или не.
Шестия потребител е длъжен да измисли рецепта с тях, като след нея започне с новия продукт.
ВАЖНО - Олио, оцет, сол, захар, вода, черен и червен пипер - могат да се добавят от този, който пише рецептата !
Готвач: Запечен ориз с домати и лук, за гарнитура краставици и за десерт - ягоди поръсени със захар.
1. Лукът се нарязва на дребно и се запържва поръсен със сол и червен пипер.
2. Слага се оризът в подходяща тава, след това лукът, доматите нарязани на кръгове. Осолява се и се поръсва с черен пипер.
3. Добавя се вода и олио (най- често 3:1 - Вода:Ориз)
4. Пече се за около час - час и половина
5. Ягодите се измиват и изчистват, режат се на половинки, като се подреждат в чинията със сърцевината нагоре, поръсват се леко със захар.
6. Краставицата се бели на половина, реже се изцяло на кръгове, малко олио, оцет и сол- подрежда се в плитка чиния и воала
7. Вади се ориза от фурната, сервира се в дълбока чиния, а ягодите стоят в хладилника докато не дойде време за тях.
Нарязваме старателно репичките , доматите и гъбите след това слагаме салатата Айсберг като добавяме зехтин и сол на вкус поръсваме с марихуана чакаме известно време и си похапваме вкусничко. Тази невероятна салата може да се консумира с адски много ракия или бира. И после токсикологията.
Краставица
Не можах да измисля по добра рецепта много тъпи продукти давате
Печени чушки по слаксървърски.
Начин на приготвяне: Измивате и почиствате чушките и ги поставяте в тава. В един тиган загрявате 2 с.л олио и слагате почистения и измит чесън да се запържи.Когато придобие златист цвят добавяте и сиренето нарязано на ситни кубчета.Добавяте и маслините.Запържете 4-5 минути. Скаридите почистете и измийте добре. Пригответе ги на скара с много малко мазнина. Добавете ги към сиренето, чесъна и маслините.
Запържете всичко за още 4-5 минути. Напълнете чушките и печете за 45 минути на загрята фурна 200 градуса.След приготвянето на чушките украсете със соса уасаби.
Бон апети !