Въпрос относно гаранция?

Тук ще се местят приключените теми от този раздел.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 1886
Скайп профил: gun_shoot1
Обратна връзка:

Въпрос относно гаранция?

Мнение от 1886 »

Здравейте приятели , значи наскоро PC-то ми , което е от Emag и е HP с много готини характеристики и е на близо година и половина захранването му изгоря ся не съм сигурен дали е баш от него проблема , но като се опитам да го включа абсолютно нищо не става все едно тока е спрял , пробвах с друг захранващ кабел пак същото и така стигнах до това заключение. Както и да е станалото станало , значи намерих си гаранцията , и от нея разбрах , че трябва да го пратя до Варна за да го оправят , в Пловдив нямало как да се оправи :sarcastic: . Та сега основното питане ми е някой пращал ли си е така PC -то и знаете ли г/д колко време ще ми го бавят аз ще го пращам в Вторник или Сряда има ли вариант то Понеделник да ми го върнат ?
Изображение
Знам че имате слабост към цс момичетата .
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: J4m3$oN
Скайп профил: georgi..s
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Въпрос относно гаранция?

Мнение от georgii.s »

Окъси зелен пин със черен със кламер и виж дали ще запали перката ;) ако не запали си е за ремонт явно
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от 1886 »

Не мога да го отворя а без да го отворя нищо не мога да направя , ей ся още 6-7 месеца като му изтече гаранцията ще си го подържам по старателно :)
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Achkata
Обратна връзка:

Мнение от ElitePower. »

Ако не си сигурен дали е от захранването го прати на диагностика, там би трябвало да установят какъв е проблема.
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от 1886 »

Така е прятелю , аз ще го пратя те даже от Emaga-та ще доядат да си го вземат и го карат към Варна там ще видят абсолютно всичко и ще го оправят , защото е в гаранция а на мен питането ми е колко време ще ме мотаят докато го оправят и до колко време ще си ми го пратят оправен при мен.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DemoLitioN
Обратна връзка:

Мнение от DemoLitioN »

Обикновено срокът е 14 работни дни, от датата на получаване в сервиза. Това е максималният срок, т.е може да трае по-малко. За това избягвайте да взимате готова конфигурация, защото не можете да отворите кутията дори само да почистите праха. При всички положения трябва да го дадеш на ремонт, някои правят изключение като разрешават друг лицензиран сервиз да го погледне, но това е рядкост и ще бъдеш таксуван, което няма смисъл щом е в гаранция.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от 1886 »

Здравейте значи Мартинка аз го дадох на 4ти миналия месец още не е тук и боклуците от Emag нарочно ся ще ми го забавят до 4ти другия месец , защото при тях срокът е 30 работни дни т.е от 2 години гаранция единия месец ми изгоря в чакане ей тва е .. Нарочно го правят , аз звънях 1000 пъти и нищо не могат цял екип да сменят едно захранване .. Темата вече ни ми трябва смисъл някой ако го интересува вече знам от личен опит - ако е в гаранция и го дадете за ремонт 1 месец похавате мухи тва е. Мятайте към архива или кумонала.
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”