1. Вашият ник: FL17ST0N`
2. Сървър: Hide N SeeK
3. Ник на админа: Purple Haze
4. Вашето IP: 89.106.123.84
5. Причина, поради която сте наказан: Cheating
6. Демо на играта ви: http://dox.bg/files/dw?a=48ec416146
7. Screenshots: нямам.
Днес имаше 2 админа в сървър Никлаус и Васко играх си и бях доволен влезнa Пурпле за 2 мин и ми тегли бан от къде нa къде.
Оплакване от Админ
- Новак
- Ник в играта: FL17ST0N`
- Скайп профил: LS
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Много Добър
- Ник в играта: Melachka
- Обратна връзка:
Re: Оплакване от Админ
Аз бях в сървъра, не знам защо го пускаш това оплакване, след като наистина ползваш и не си чист?
Какво очакваш от това оплакване?

- Respected
На демото не се вижда как скачаш 276 DCJ с 6 стрейфа, сигурен ли си, че това е цялото демо?
stats - 276,80 pre 296 strfs 6 sync 98
Има го в main top на сървъра за жалост не мога да снимам но винаги може да се види
stats - 276,80 pre 296 strfs 6 sync 98
Има го в main top на сървъра за жалост не мога да снимам но винаги може да се види

- Зарибен
- Ник в играта: sader's make me sad/Bunny
- Скайп профил: LS!!
- Обратна връзка:
На демото ясно се вижда хака. Така
1во блокваш и питаш поради каква причина тва си е 30 мин бан от където и да го гледаш
2ро Дъковете са ти бинднати то се вижда как 2-рия дък те засилва то слепец ще разпознае
3-то на стълбата перди да блокнеш постоянно правеше стрейфове от а до Б тва само хак си го прави никога не може да са толкова равни ако нещо не позволява това да стане
жив и здрав аз от 2 3 дена те гледам ама виждам че и с хак си слаб нищо лично поне като си с бинд на дъковете направи спееда над 400 че те хващам със сгс 
1во блокваш и питаш поради каква причина тва си е 30 мин бан от където и да го гледаш
2ро Дъковете са ти бинднати то се вижда как 2-рия дък те засилва то слепец ще разпознае
3-то на стълбата перди да блокнеш постоянно правеше стрейфове от а до Б тва само хак си го прави никога не може да са толкова равни ако нещо не позволява това да стане

- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
Бана остава, можеш да използваш SMS Unban !vankata199 написа:На демото ясно се вижда хака. Така
3-то на стълбата перди да блокнеш постоянно правеше стрейфове от а до Б тва само хак си го прави никога не може да са толкова равни ако нещо не позволява това да станежив и здрав аз от 2 3 дена те гледам ама виждам че и с хак си слаб нищо лично поне като си с бинд на дъковете направи спееда над 400 че те хващам със сгс