Проблем с Counter-Strike 1.6
- Много Добър
- Ник в играта: :o
- Скайп профил: ЛС
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Проблем с Counter-Strike 1.6
Добър ден на всички, имам един проблем с CS 1.6. Днес реших да вляза и всичките ми сървъри от Favourites и History ги няма... Не знам на какво се дължи това, вчера всичко беше наред. Ако може да ми помогнете с някакви идеи как мога да си го оправя или трябва да си ги търся всички наново... http://www.prikachi.com/images.php?imag ... 99377I.jpg http://www.prikachi.com/images.php?imag ... 99378p.jpg
- Respected
- Ник в играта: ....
- Скайп профил: ....
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Проблем с Counter-Strike 1.6
И на мен ми ставаше така с миналия цс, но го изтрих заради това. Ако искаш друг цс изтегли или чакай отговор от друг, който ги разбира.
- Respected
- Ник в играта: b0TL!k3_1926
- Скайп профил: emo_003
- Обратна връзка:
И на мен ми се е случвало,когато бях с Мега-Едишъна,но не виждам какъв,по-точно е проблема,като съвсем спокойно можеш да си добавиш сървърите,стига да знаеш техните Ип-Та 

- Активен
- Ник в играта: Can't be known
- Обратна връзка:
Какво си правила с цс-а си в скоро време? Ако си трила а цфг-та или направо цели папки от цс-а, е нормално да ги няма. С каква версия на цс 1.6 си? Аз не вярвам на други версий освен: V43 или LongHorn. Можеш да си добавиш сървърите отново във фаворити и като си влезнала в някой сървър, той ще ти е в история. Ако запаметиш сървър и след рестартиране на цс се премахват тези save-та, това означава че ти има нещо на цс-а. Теглиш си LongHorn cs 1.6 и си готова.
"Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable." - John F. Kennedy

- Respected
- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
И на мен ми се случваше преди, когато не ползвах стийм, просто си играех, нищо не бях пипала по настройки или каквото и да е, всички сървъри от любими ми изчезваха, настройките ми се правиха само по default и трябваше да поправям 2-3, никва идея защо, само споделям мнение, макар и да не помага особено. >D
I'll see you soon then..

- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
@cmg , когато триеш цфг , материала от Find Servers не се изпарява. Променят се настройките на играта.
Понякога се случва този проблем, трябва да ги добавиш наново. Няма да е трудно. Влизаш във всеки сървър който искаш -> Find Servers -> Favorites -> Има копче за добавяне на сървър, в който играеш в момента - в десния ъгъл - Не е нужно да помниш ИП-та по този начин.
Понякога се случва този проблем, трябва да ги добавиш наново. Няма да е трудно. Влизаш във всеки сървър който искаш -> Find Servers -> Favorites -> Има копче за добавяне на сървър, в който играеш в момента - в десния ъгъл - Не е нужно да помниш ИП-та по този начин.
- Много Добър
- Обратна връзка:
Ако бяха малко сървърите, в които играя добре, но те бяха поне 100... а и не знам нито едно ип ;дb0TL!k3_1926 написа:И на мен ми се е случвало,когато бях с Мега-Едишъна,но не виждам какъв,по-точно е проблема,като съвсем спокойно можеш да си добавиш сървърите,стига да знаеш техните Ип-Та
Само преди седмица горе-долу с Air Jordan триехме .tga файловете, защото не ме пускаше в нито един сървър, след това нямаше никакъв проблем. И аз си нямам абсолютно никаква идея с какъв цс съм. ;дcmg написа:Какво си правила с цс-а си в скоро време? Ако си трила а цфг-та или направо цели папки от цс-а, е нормално да ги няма. С каква версия на цс 1.6 си? Аз не вярвам на други версий освен: V43 или LongHorn. Можеш да си добавиш сървърите отново във фаворити и като си влезнала в някой сървър, той ще ти е в история. Ако запаметиш сървър и след рестартиране на цс се премахват тези save-та, това означава че ти има нещо на цс-а. Теглиш си LongHorn cs 1.6 и си готова.
То и на мен ми се случва абсолютно същото.Lucky написа:И на мен ми се случваше преди, когато не ползвах стийм, просто си играех, нищо не бях пипала по настройки или каквото и да е, всички сървъри от любими ми изчезваха, настройките ми се правиха само по default и трябваше да поправям 2-3, никва идея защо, само споделям мнение, макар и да не помага особено. >D
Аз това знам как се прави, но не знам кои бяха сървърите.Naskoy ;] написа:@cmg , когато триеш цфг , материала от Find Servers не се изпарява. Променят се настройките на играта.
- Respected
- Ник в играта: DemoLitioN
- Обратна връзка:
На мен също ми са е бъгвало така, а не съм барал нищо, но и от само себе си са е оправяло, затова може да изчакаш до утре дали няма да се върнат.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Сенека
- Respected
- Ник в играта: ~
- Обратна връзка:
Ако питаш мен ,няма да се оправят.Мисля ,че ми се е случвало преди и трябваше да си добавям сървъри на ново.А и проблема може да е от това ,че цс-а не ти е стеамнат.Та единственото решение е да си добавяш на ново сървърите или ако имаш файла запазен някъде в цс-а ти.
- Много Добър
- Обратна връзка:
Щом като няма как да се оправи просто да се локва темата... Благодаря на всички все пак