Въпрос относно ИП
- Баннат
Въпрос относно ИП
Здравейте , въпроса ми е следния свързан с ИП. Питам се дали как мога да мина от ДИНАМИЧНО ИП на СТАТИЧНО ИП с рутер , някакви идеи? Само не ми казвайте с доставчика това го знам питам само друг начин/вариант има ли. Благодаря предварително.
Недей отваря офтопика!
Офтопик:
- Respected
- Ник в играта: DemoLitioN
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Въпрос относно ИП
Пробвай кабела за Интернет директно да го включиш в компютъра без да минава през рутера/модема.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Сенека
- Respected
С магия.Що па да не опиташ?Ако не проработи отиваш при провайдера и му се изповядваш. ; )
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- Баннат
DemoLitioN написа:Пробвай кабела за Интернет директно да го включиш в компютъра без да минава през рутера/модема.
Какъв кабел на рутера?
Недей отваря офтопика!
Офтопик:
- Respected
Никакъв кабел на никакъв рутер.Просто кабела с интернета(който влиза отвън) директно да го забодеш в компютъра, а не в рутера и от там съответно към компютъра.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- Баннат
KaRaJaTa1988 написа:Никакъв кабел на никакъв рутер.Просто кабела с интернета(който влиза отвън) директно да го забодеш в компютъра, а не в рутера и от там съответно към компютъра.
Не съм с компютър , а с лаптоп и казват , че трябва да говоря с интернет доставчика и да му кажа да ми направи ИП-то статично... вземал 5-10лв , това вярно ли е?
Недей отваря офтопика!
Офтопик:
- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
Ша умра. Ми то лаптопа не е ли компютър, все има дупка за нет... Иначе правилно ти казват, няма как да го направиш сам това.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Напреднал
- Ник в играта: Guardian Angel
- Обратна връзка:
Ти да не си магьосник та да си напрайш сам IP-то статично. Адреса ти идва от доставчика а не си го съчиняваш ти, демек к'вото ти даде доставчика това ползваш. Ако ти пуска динамично, то ще ти е динамично и не можеш да направиш нищо по въпроса. Плащаш му за постоянен адрес и това е.

It's your choice how to live !
- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
Не при всички доставчици са заплаща са реално ип
Всичко си зависи от самия доставчик.

- Новак
- Ник в играта: burgasko.com
- Скайп профил: burgasko.com
- Обратна връзка:
Абсолютно правилно мойте ми дават 3 ИП-таGenata написа:Не при всички доставчици са заплаща са реално ипВсичко си зависи от самия доставчик.
https://GameTracker.BG Сайт за статистика и управление на Вашите сървъри и играчи.
Изберете БЪЛГАРСКОТО
Поддържани игри - 18
Counter-Strike 1.6
Minecraft
..
Изберете БЪЛГАРСКОТО
Поддържани игри - 18
Counter-Strike 1.6
Minecraft
..