Това шега ли е?
- Respected
Това шега ли е?
Аз Minecraft ли играя или цс във АВП сървар на СлакСерв , що за глупост , оръжието още не е оправено и тва лашкане стана още по-силно , авп-то и ножа докато ми се покажат , ще съм се наспал ? Ехо ?
Айде моля Ви.
Айде моля Ви.
"If you talk about those of whom we do not speak, have you not spoken of that about which we do not talk?"
- Активен
- Ник в играта: LAWLIET
- Скайп профил: LawlietBG
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Respected
Re: Това шега ли е?
Виж ми другата тема , която никой освен бат Гошо не обърна внимание , макар , че пак никва промяна няма.
"If you talk about those of whom we do not speak, have you not spoken of that about which we do not talk?"
- Respected
Проблемът е,че като се качваш нагоре към върха на пирамидата (awp_india) се клати екрана,все едно вървиш по стълби.
- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
То той го е осрал,нормално,но споко всичко скоро ще се оправиbeyond U написа:Виж ми другата тема , която никой освен бат Гошо не обърна внимание , макар , че пак никва промяна няма.

- Respected
- Ник в играта: b0TL!k3_1926
- Скайп профил: emo_003
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: J4m3$oN
- Скайп профил: georgi..s
- Обратна връзка:
Гена гледаи си там впс -а и не ме занимаваи, наще поне не падат за седмица две
а за авп_индиа горе на върха е сърф нормално е да не се стреля както трябва от там а може би е от airaccelerate

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5TP_IAudn20[/youtube]
- Активен
- Ник в играта: Can't be known
- Обратна връзка:
georgii.s написа:Гена гледаи си там впс -а и не ме занимаваи, наще поне не падат за седмица двеа за авп_индиа горе на върха е сърф нормално е да не се стреля както трябва от там а може би е от airaccelerate
Това дето го каза Гоше, става само при ниско FPS на играча, говорим за под 60 FPS. Щом има лаг, значи или сървърът е ужасно лагав и позволява само ниско FPS, или модът е ужасно пренатоварен. Там Вие си знаете, все пак машината е много слаба, а и се "чака" подновение от вече незнай си време.
До колкото теб beyond, това чакане се появява само при ужасно лагав сървър, висок пинг или ниско FPS.
Няма друго решение, освен подновение на машината и почистване на модовете (напълно).
"Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable." - John F. Kennedy

- Respected
За сефте виждам такова чудо
Виждал съм крайно развалени сървъри, но този оглавява класацията. Не знам кой е автора му, но и да искам не мога да го повторя.

- Respected
- Ник в играта: J4m3$oN
- Скайп профил: georgi..s
- Обратна връзка:
Направете по добър и качваите ... имате избор
ма да не говорим че като тръгнахте да "барате" dr jb и hns умряха

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5TP_IAudn20[/youtube]
- Respected
Сървара е тип топ , браво адаш , ако искате я локвайте .