Забелязах, че този потребител - http://www.slackserv.com/forum/memberli ... le&u=14660 , използва същото рангово изображение (изображението не е модераторско) като този Глобален Модератор - http://www.slackserv.com/forum/memberli ... file&u=279 .
Доколкото виждам потребителя използва същият ранг като Модератора, но не използва Модераторски ранг, а изображение с името "Trap Music".
Това шега ли е или е позволено? Само съобщавам, а решение - аз не взимам.
Шега, злополука или измама? Повече в темата!
- Активен
- Ник в играта: Can't be known
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Шега, злополука или измама? Повече в темата!
"Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable." - John F. Kennedy

- Много Добър
- Ник в играта: :o
- Скайп профил: ЛС
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Re: Шега, злополука или измама? Повече в темата!
Обикновено ако притежателя на ранга не е съгласен неговия ранг да бъде използван от друг е забранено да си го сложи този потребител. Но ако Нено няма против тогава може.
- Respected
Моля?Я се осъзнай.Това е най-обикновена картинка.Никой не може да му каже нищо.Ся ако примерно пише "глобален админ" тогава може и да има проблем.Но за това , че е сложил същата картинка като тая на нено, никакъв проблем.златомира написа:Обикновено ако притежателя на ранга не е съгласен неговия ранг да бъде използван от друг е забранено да си го сложи този потребител. Но ако Нено няма против тогава може.
Офтопик:
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
Чудите се каква глупост да измислите,аз лично не виждам проблем,ако ще и на Гената ранга да открадне,то си пише ама кой да чете ''Забранява се употребата на рангови текстове и/или изображения, които съдържат думите Admin (Администратор), Moderator (Модератор) и други подобни, които би следвало да се ползват само от хората с по-висши права във форума.''
- Respected
Всеки може да си сложи ранга ... Все едно да е забранено да ползвам аватар правен за друг потребител хаха

- Баннат
- Ник в играта: WxW
- Скайп профил: electro-kick
Pанга ми е сложен от genata щом той не вижда нещо нередно,ти нямаш глас.
Hello Bitches...
- Respected
Ето го и обяснението!MuLTi!KILL. написа:Pанга ми е сложен от genata щом той не вижда нещо нередно,ти нямаш глас.
Слагам ключ..