Battle of the Week series [ xBs` ]

Тук ще се преместват стари и приключени теми от раздел "РАЗВЛЕЧЕНИЯ".

Модератор: Развлечения

Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: TheRock
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Battle of the Week series [ xBs` ]

Мнение от TheRock »

Здравейте!

Отново сме тук с поредното видео, като сега е от поредицата "Battle of the Week". Базата е Slide Trap v4 (version 4) и се строи от xBs` emilBG и xBs` Epic* за 2 минути и 30 секунди Build time. Можете да гласувате под моето мнение коя да е следващата база, кои да са следващите двама играчи, на кой от двамата базата е по-красива, по-подредена и по-изящна.
Играчи:
- xBs` spit
- xBs` KoKoRoV
- xBs` Darkness
- xBs` ZloBeN BaNaN
*Имате право да изберете само двама.
Както и базата, която трябва да построят:
Объркан Tunnel-Up
Съседен джоб
Camp отворен тунел

Също така можете да казвате всякакви критики, които се отнасят за качеството на клипа, защото все още съм нов в movie making-а, а ние искаме да ви дадем едно добро качество за гледане. :D В тази тема ще update-ваме всякакви новости, които касаят тази поредица.
Приятно гледане!

Абонирайте се, харесайте и споделете за още! :D

*Бяхме направили един клип на същата база, която я правеха същите играчи, но тъй като клипът беше с лошо качество, решихме да го пренаправим.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: quavious
Обратна връзка:

Re: Battle of the Week series [ xBs` ]

Мнение от Nichky »

Момчета, преди да съм изгледал клипа, ще ви кажа да не се отказвате от това, което правите, защото лично на мен ми харесва, въпреки че намирам серизоното занимаване с игри за безмислено. Браво за старанието, което полагате както за самата игра, така и за видеообработката! Продължавайте в същия дух, пък знам ли, някой ден може и да спечелите от това, с което се занимавате! :)
Заключено Заключено

Обратно към “Архив "Развлечения"”