Оплакване от админ - 4:20

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Оплакване от админ - 4:20

Мнение от ThoR »

1. Nick на Админа: 4:20
2. IP на Админа: Нямам достъп до amx_showip (сигурно го имате)
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Не искам да бъде наказана,а само предупредена.Значи имаше една команда "freeze v malkiq izolator otklon mre" нещо подобно беше.Аз отивам към изолатора и бях блокиран от konq69,после шензо се появи и ме уби.Даде ми причина която за мен беше несправедлива,а аз си изпълнявах командата.Поисках си FD-то и Мартина веднага ме отряза с нейната гледна точка,което си беше невярно и така Inflex пусна Hide and Seek day.
4. Доказателство: (За предпочитане демо, то се записва в папка cstrike, с името на съответния сървър). http://dox.bg/files/dw?a=4382d4eaff
5. Сървър: Slackserv.com # Jailbreak
Офтопик:
След като Мартина прочете тази тема искам да и се извиня за дето я предавам.Не искам да се караме,но това ме ядоса и имаме различна гледна точка.Поне един от тука трябва да е прав.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 4:20
Обратна връзка:

Re: Оплакване от админ - 4:20

Мнение от Lucky »

Отклони се, а в този момент беше станал голям бунт, нямаше как другите да убия, а теб не.
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
Много Добър
Много Добър

Обратна връзка:

Мнение от ThoR »

Lucky написа:Отклони се, а в този момент беше станал голям бунт, нямаше как другите да убия, а теб не.
Аз бях блокиран а отивах към изолатора защо да се отклонявам.Първо от Коня после от Шензо и на малко HP той си ме уби.
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Lucky »

Аз пък видях, че отиде настрани? Хм? Може да съм сбъркала, но се съмнявам, плюс това имаше и друг админ, който можеше да попиташ, дори не съм те убила аз (ти така твърдиш), защо набеждаваш мен, като ти си виновен? Можеше да попиташ и шензо и инфлекс, само казвам. Това е мнението ми.
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
Много Добър
Много Добър

Обратна връзка:

Мнение от ThoR »

Lucky написа:Аз пък видях, че отиде настрани? Хм? Може да съм сбъркала, но се съмнявам, плюс това имаше и друг админ, който можеше да попиташ, дори не съм те убила аз (ти така твърдиш), защо набеждаваш мен, като ти си виновен? Можеше да попиташ и шензо и инфлекс, само казвам. Това е мнението ми.
Ако беше към всички с изключение на NOVAKA,щях наистина да ви предам,но аз ти казах да ми дадеш FD и ти ме отряза с твоята гледна точка.Както казах това ме ядоса и не се сдържах.Аз викам на Жулиян ти сериозно ли и той ми каза сериозно.За мен това беше чист Freekill.Поисках си freeday,бях отрязан и пуснахте HnS.

EDIT:Ще помоля и други хора да се изкажат да не става темата в чат между нас двамата.Редно е да чуем и мненията на другите.
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Lucky »

ThoR написа:
Lucky написа:Аз пък видях, че отиде настрани? Хм? Може да съм сбъркала, но се съмнявам, плюс това имаше и друг админ, който можеше да попиташ, дори не съм те убила аз (ти така твърдиш), защо набеждаваш мен, като ти си виновен? Можеше да попиташ и шензо и инфлекс, само казвам. Това е мнението ми.
Ако беше към всички с изключение на NOVAKA,щях наистина да ви предам,но аз ти казах да ми дадеш FD и ти ме отряза с твоята гледна точка.Както казах това ме ядоса и не се сдържах.Аз викам на Жулиян ти сериозно ли и той ми каза сериозно.За мен това беше чист Freekill.Поисках си freeday,бях отрязан и пуснахте HnS.

EDIT:Ще помоля и други хора да се изкажат да не става темата в чат между нас двамата.Редно е да чуем и мненията на другите.
Нали знаеш, че за теб НЕ съм единственият админ в сървъра и трябва да се обърнеш към всички, защото може и да съм направила грешка? Не трябва да се отказваш с първия, за какво сме иначе там? Друг път случи ли се такова нещо, питаш всички, докато не се разреши на място проблема, пък ако не останеш доволен - форум, както сега, но не си в правото си да обвиняваш само мен. Както казах, според мен не трябва да ти се дава FD, но нека да се стигне до някакво "крайно" мнение. Искам да обмислиш това, което ти написах хубаво и за вбъдеще да се сещаш и да го правиш...
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: WxW
Скайп профил: electro-kick

Мнение от MuLTi!KILL. »

Имам 1 вапрос която ми е не яасен може и да греша :D
За ко кат се оплаквате от някоя играч която не е злоупотребил с превилегите си добавате Оплакване от админ...........А не прасто оплакване от играч.
Не искам напатки от ваша страна кам мен това ми е не яасно и питам
Последно промяна от aHaJLruH на 20 Юни 2016, 22:07, променено общо 2 пъти.
Причина: Направи си тема с въпроса и ще ти се отговори. Тук не е мястото за това.
Hello Bitches...
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: NOVAKA
Скайп профил: bobi_864
Обратна връзка:

Мнение от NOVAKA »

Моята гледна точка е следната: когато дадоха командата за изолатора, аз бях пред затворниците, те тръгнаха натам, но един остана на стената. Върнах се да видя кой е, но след като тръгнах веднага започна бунта. В този момент, варната (thor) беше зад мен и вървеше към изолатора (изпълняваше си командата). Но в суматохата явно е бил убит неправомерно. Жалко само, че никой не го отрази правилно и не му е дадено заслуженото ФД. След като започна мапа, 4:20 написа на тийм чата да внимаваме с фрагването. Така че в този случай, заставам зад варната. За мен той е прав. Това не означава, че админа е в грешка или трябва да се наказва, просто малко повече внимание.
Изображение
Изображение
*DEAD* kofein : kato si simon s drugoto kopche
*DEAD* kofein : na mishchitzata
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Poggers
Обратна връзка:

Мнение от SwordArt »

С риск да си спечеля предупреждение, искам и аз да кажа нещо. Значи, Варно, целия този шум за едно фд? Сериоооозно? Не разбирам защо се оплакваш във форума за това...
Хипотетично да вземем, че си прав, какво печелиш? "A medal of honor"? Не? Оплакваш се и оспорваш решението на админа в сървъра, дето си върши най- добре работата ( с извинение към другите от екипа ) заради едно фд? Да, жалко.
И пак, какво печелиш? Следващия път като се засечете в сървъра ти дава фд? Ще си доволен? Можеше просто да я питаш на място подробно... Напълно безсмислена тема.
И да... Имам и други неща за казване, просто не е за пред публика ( не е цинично, просто продължение на горното и не намирам смисъл да ти спамя всичко в темата, дето си е излишна ).
Последно промяна от iv00 на 20 Юни 2016, 23:57, променено общо 2 пъти.
Причина: Недей дa рискувaш повече. Всеки имa прaво дa се оплaче. Без знaчение ще спечели ли нещо, нямa ли.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от JukeCity »

Админа да внимава повече, да се вслушва в играчите и техните оплаквания!
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”