[Кандидат админ] HideNSeeK - Peterson

Тук ще се местят отхвърлените кандидатури
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Peterson
Вашият пол е: Мъж

[Кандидат админ] HideNSeeK - Peterson

Мнение от Peter »

1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) - 17
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Мисля, че имам.
3. Напишете Вашето име! - Петър
4. Напишете Вашия ник! - Peterson
5. За кой сървър кандидатствате? - HideNSeeK
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Да спазвам реда в сървъра, понеже играя по доста време на ден.. Искам да помогна с развитието на веригата,и да раздавам правосъдие..Да наказвам нарушителите на реда..Сървъра, както и цялата верига са уникални, но в сървъра има много нарушители : обиждат, рънят, а също така има и хакове. :hmm: Тези играчи трябват да бъдат наказани. И затова искам да съм админ. Както, и за да помагам на играчите, на които не им е ясно нещо по мода.Другата причина, е че днес докато играя в сървъра имаше хакер, който игра около 2 часа, но нямаше кой да го БАННЕ, затова мисля че има нужда от админи v HNS.. :)
7. Задължително Skype за връзка: - petqr.dimov2
Офтопик:
Знам, че много пъти нещо съм съгрешил, не съм бил в добра форма, но ви обещавам, че ще се попраавам по време на тестовия период (ако бъда одобрен). :rool: Всеки човек греши, няма човек на свята, който не греши. :cheers:
Приятен ден. :bgflag:
Последно промяна от Peter на 25 Юни 2016, 15:17, променено общо 1 път.
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: reverse
Скайп профил: stoilow_strike77
Обратна връзка:

Re: [Кандидат админ] HideNSeeK - Peterson

Мнение от Yondaime »

Аз не влизам често от 2 3 седмици и не съм те засичал.. никога?..?Казваш че тези които фрагят са нарушители а...Според мен няма да се справиш като админ.ПРОТИВ!Трябва ти още време...

EDIT: http://prikachi.com/images.php?images/931/8812931X.jpg Мерси луд играеш от 2 седмици и искаш админ пък и ми се оправдаваш мхмм

EDIT2: http://prikachi.com/images.php?images/162/8813162N.jpg
Последно промяна от Yondaime на 25 Юни 2016, 20:37, променено общо 2 пъти.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от JukeCity »

Против, имаш нарушения, няма да се справиш, псуваш в сървъра, абсурд да си в екипа!
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: WARNING!!
Скайп профил: ninja

Мнение от ninja. »

Да добавя нещо само. Флизал сам в хнс ставал сам свидетел на псувни и арогантно поведение от кандидата,задавал сам фапроси сварзани с мода и не сам полочавал отговор.............'''''''''''............
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: sader's make me sad/Bunny
Скайп профил: LS!!
Обратна връзка:

Мнение от vankata199 »

ninja. написа:Да добавя нещо само. Флизал сам в хнс ставал сам свидетел на псувни и арогантно поведение от кандидата,задавал сам фапроси сварзани с мода и не сам полочавал отговор.............'''''''''''............
Моля те докато не получиш 4 от госпожата си по Български да не пишеш повече във форума не всички го говорим идеално но ти ни засрамваш всички тук

Относно темата за теб фраг е нарушение ''аз не знам какво е фраг'' като те фрагнат ще слейнеш тоест ти нямаш реална представа за мода
2ро аз винаги играя с различен ник и за теб реално аз съм съмнителен/хакер което говори за преценката ти за хак
3то  Играно време: 31 часа и 12 мин. имам чувството че си мислите следното ''(цитирам ви вашите мисли) ооо 30 часа за колко ще ги направя и пускам кандидатура пък дали ставам дали не те ще ми кажат малко или много аз ще ти кажа пък че тряя да имаш реална представа за себе си как по дяволите ще съществува нещо като фраг засрамете се малко тва го има само в БГ ако го кажете някъде другаде биха ви баннали за подобна глупост ПРОТИВ съм
Последно промяна от JukeCity на 25 Юни 2016, 15:42, променено общо 1 път.
Причина: Недей така, той се проа некви трикчета да ми прави и аз както не разбирам си го убих просто като го изчаках да се наскача, нарече ме хакер :D
Аватар
198
Новак
Новак

Ник в играта: q
Скайп профил: q
Обратна връзка:

Мнение от 198 »

EI SMESHKA TI LI WE NALI BESHE NA 36 WE SHIBANQK PROST DA TE ShIBAM KURWOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Последно промяна от JukeCity на 25 Юни 2016, 19:22, променено общо 1 път.
Причина: +1 предупреждение!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

Такаммммм
Изреждам хубавите неща -
Доста често ми пишеш в скайп за хакери
Активен си
Аз не съм бил свидетел да правиш нещо нередно дали обиди слайвания и игра с права. Без да видя доказателство за нещо нередно няма как да вярвам

Имам добро първо впечатление от теб, но играеш от много скоро и аз все още не мога да ти имам доверие, просто не те познавам още. Ако не се отказваш и бъдеш сериозен имаш добри шансове! Имаме нужда от админи в сървъра.

Съвет- Прави доклади във форума за хакери и всякакви други нарушения, ще ти е от полза
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: phameoux
Обратна връзка:

Мнение от Shterev »

Нуждаем се от админи,но все още имам забележки по държанието ти.Отговаряш с по-тежък тон,на играчите и им се връзваш на номерата,които пишат (подригравки,наредби,хейтове и т.н.) Иначе си вършиш правилно работата,помагал си ми и съм доволен от теб,просто оправи си държанието и ще си супер админ.Против.
"Човек е господар на думите си,преди да ги изрече,и техен роб,щом ги изрече"
Конфуций
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: kofein
Обратна връзка:

Мнение от kofein »

Баннат и отхвърлен !
ПО- добре късно, отколкото никога.