1.Години:16
2.Име:Димитър
3.Nick:No FeaR
4. Защо искате да сте админ в нашите сървъри?: Тъи като съм аз всеки ден редовен искам да стана админ само заради 1 причина Тъи като няма админи във сървъра и няма ЦТ почва да става масов спам!! и почват играчите да псуват и да, обиждат аз несъм псувал никога във сървъра колегите го знаят и сам редовен всеки ден!!. И знам правилата!!!
5. Начин за връзка най-добре скайп в крайни случай емайл: нямам Скайп имам > nasko232311
6. Сървърът в който искате да сте админ: Slackserv.com # Jailbreak
Много Поздрави No FeaR
[Кандидат админ] JailBreak --> No FeaR
- Новак
- Ник в играта: No FeaR
- Скайп профил: nqmam
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: XTSY
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат админ] JailBreak --> No FeaR
4. Защо искате да сте админ в нашите сървъри?: Тъи като съм аз всеки ден редовен искам да стана админ само заради 1 причина Тъи като няма админи във сървъра и няма ЦТ почва да става масов спам!! и почват играчите да псуват и да, обиждат аз несъм псувал никога във сървъра колегите го знаят и сам редовен всеки ден!!. И знам правилата!!!
Пич не знам дали знаеш правилата ама вземи научи и родния си език а какво ще кажеш
по темата няма да кажа нищо колегите ще кажат дали ставаш за админ или не
Пич не знам дали знаеш правилата ама вземи научи и родния си език а какво ще кажеш

- Новак
- Ник в играта: No FeaR
- Скайп профил: nqmam
- Обратна връзка:
Аз Съм добър админ бил съм във много сървъри админ и съм се справял добре!! Обещавам Да съм много добър админ дайте ми шанс!!!...ld man написа:4. Защо искате да сте админ в нашите сървъри?: Тъи като съм аз всеки ден редовен искам да стана админ само заради 1 причина Тъи като няма админи във сървъра и няма ЦТ почва да става масов спам!! и почват играчите да псуват и да, обиждат аз несъм псувал никога във сървъра колегите го знаят и сам редовен всеки ден!!. И знам правилата!!!
Пич не знам дали знаеш правилата ама вземи научи и родния си език а какво ще кажеш![]()
![]()

- Активен
- Ник в играта: pALqkA^^ / BabyMaker
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: Ianko
- Скайп профил: ianeto666
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Поиграй повече в сървъра и тогава ще решаваме ! За сега си ОТХВЪРЛЕН