Проблем с моделите и влизането ...

Тук ще се преместят всички стари теми и предложения от раздел ''ЗА СЪРВЪРИТЕ''.
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: Weska Tuan
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Проблем с моделите и влизането ...

Мнение от Weska Tuan »

Здравейте.. Откакто сървърът отново е онлайн след тази седмица и нещо, когато беше спрян, имам проблем с моделите и с влизането ми. Ето снимка на това, което ми пише, свързано с проблема за моделите.. : http://prntscr.com/br3mo9

Дадоха ми 2 различни модела, сложих ги и пак не стана... Пробвах да ги изтрия, пак да влезна, пак не стана.. показва ми същият проблем, дори когато имам модела и когато го нямам: http://prntscr.com/br3nae

Не мога да го оправя..

Ето го и другият проблем: http://prntscr.com/br3o47
Пиша си паролата точно такава, каквато беше преди сървърът да бъде спрян. Дори я имам записана паролата в файл и я ползвах от там.. пиша setinfo _pw парола .... Пробвах и с setinfo _pw "парола" но пак не става.. Пробвам го 100 пъти.. Никакъв резултат..

Много моля, ако някой може да ми прати моделите или да ми каже защо дори го нямам или имам, пак същия проблем получавам.. И ако може паролата да ми бъде сменена или да ми се каже как ми е, защото не мога да се логна.. Много ще съм ви благодарна !! :sad:
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: -|LR|-*DIXIKlO^
Скайп профил: unsi1231
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Проблем с моделите и влизането ...

Мнение от Drea<M>40 »

С коя цс си?
Аз съм с warzone 1.6 final и нямам проблеми с моделите.Влязох преди малко без проблем.
Колкото до това,че не те пуска заради: " You have no entry to the server ",когато напишеш ' setinfo _pw "password" и като се опиташ да влезеш в сървъра те кикне,в конзолата ти какво пише?

Ако ти пише ' wrong password ' , помоли някой,който има достъп до ФТП достъпа на сървъра да ти провери каква ти е паролата и ако е нужно да ти ' рестартира ' (премахне и пак сложи правата),за да няма такива проблеми...
Надявам се да съм бил полезен.

Изображение
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Melachka
Обратна връзка:

Мнение от Melachka »

Ей котенце :3
относно паролата направи следното.

Влез си в папката на играта, след това в папка cstrike и отвори файла config.cfg чрез notepad. Когато го отвориш най-долу на нов ред сложи следното:
setinfo "_pw" "12345678" като НЕ буташ абсолютно нищо друго, а само си променяш цифричките, които аз съм сложил (това ти е паролата. Запаметяваш го и след това ще можеш да влезеш, след като си напишеш паролата. Не би трябвало да има проблем. В краен вариант ще ти се смени паролата от Администратор и ще търсим други алтернативи. За сега направи това.

Относно моделите: http://dox.bg/files/dw?a=52b5cd028c тегли това и като отвориш rar-a влез в папката models и всичките неща, които са там ги копирай и ги постави в папката models, която се намира в cstrike.
Нещата от папка sound от rar-a също ги копирай и ги постави в папка sound, която се намира в cstrike.
Няма начин да не стане, после ще измислим кво можеш ти да направиш за мене и как ще ми се отблагодариш :P

Ще стане работата ВЕСКЕ !
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от Weska Tuan »

Благодаря много Melachka <3

Моделите ми се оправиха, но паролата ми показва, че е невалидна когато отворя конзолата... Но все пак поне моделите ми оправи <3

Ако има възможност да ми се смени паролата или да ми кажете, защо ми е невалидна, много ще съм ви благодарна.. :)
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от JukeCity »

Освен да ти се смени паролата с друга?
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от Weska Tuan »

JukeCity написа:Освен да ти се смени паролата с друга?
Би било добре, да!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от JukeCity »

Проблема е решен. Ако има нещо пиши ЛС.
Заключено Заключено