[AWP] Промяна в сървъра

Тук ще се местят старите теми
Аватар
d_t
Respected
Respected

Ник в играта: d_t
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

[AWP] Промяна в сървъра

Мнение от d_t »

1. Какво искате да бъде добавено/премахнато?
Искам да бъде променен начина по който се влиза/се избират отборите в сървъра. В момента още с влизането самия сървър те слага в някой отбор(и не можеш да го смениш, става само с retry и късмет), а преди можехме сами да избираме от кой отбор и с кой модел да играем.

2. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра!
- В момента не могат да се записват качествени демота на хакери(а те са доста), понеже нямаме начин да влезем от отбора на спектаторчетата.
- Много е трудно, или понякога няма как сами да оправяме баланса на отборите.
- Ако някой админ има съмнения за даден играч, той няма как да влезе като спектатор и да му види играта, без този играч да разбере че има админ в сървъра. Единствения начин е админа сам да се прехвърли с правата си, което значи че един голям надпис в чата ADMIN Y2E TRANSFERED Y2E TO SPECTATORS(или както беше) се изпраща до всички играчи. <- и съответно хакера лефти, случи се преди 2-3 дни.
- И разбира се най-големия проблем - не можем да си избираме моделите :@:@

Като цяло сегашната система има много минуси и никакви плюсове, мисля че промяната е ноу-брейнър, мерси. :)
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: N/A
Обратна връзка:

Re: [AWP] Промяна в сървъра

Мнение от beyond U »

Не , че съм доста редовен ся , ама на това момче му имам доверие и четейки какво сте направили , си се чудя така аз само си се чудя , дали да плача или да са смея хахаха , май се смях , та как може тези нещо въобще да съществуват , нали уж , промени , профилактика , заемаме се сериозно , бъдете търпеливи , ще останете доволни , всичко е почти завършено , имайте търпение и т.н , еми да , това исках да кажа , колкото за гласуването , мисля , че е ясен вота ми.
"If you talk about those of whom we do not speak, have you not spoken of that about which we do not talk?"
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: HuliganaKuncho
Скайп профил: petar.sub12
Обратна връзка:

Мнение от HuliganaKuncho »

Код за потвърждение: Избери целия код

мисля че промяната е ноу-брейнър, мерси.
Можеше да минеш без тези епитети, професоре. Просто ще добавя команда /spec, с която ще можеш да минаваш към спектатор и готово. Не е сложно нали? Но трябва да се правите на интересни. =)
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
Аватар
d_t
Respected
Respected

Ник в играта: d_t
Обратна връзка:

Мнение от d_t »

Ами супер, никой не се прави на интересен, просто сървъра има проблем и бих желал да се реши, извинявам се ако не действате така тук :D:D Явно ти виждаш в твоята система нещо което ние не можем, окей ти знаеш по-добре, но и баланса между отборите не е за пренабрегване.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: HuliganaKuncho
Скайп профил: petar.sub12
Обратна връзка:

Мнение от HuliganaKuncho »

Както теб и аз бих желал като нещо не е окей, да се оправи. Ето, ще се оправи. Мислиш ли, че с тези реплики дето си написал, някой ще ти обърне повече внимание. Безсмислено е, просто.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”