Кандидат админ - WC3FT 22lv - 2face

Тук ще се местят отхвърлените кандидатури
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: 2face
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Кандидат админ - WC3FT 22lv - 2face

Мнение от 2face »

1.22 години:
2.Мирослав:
3.2face:
4. Защо ли ? Еми от някъде месец цъкам в този сървар поради причината ,че в сърварите който играех и бях админ се разпаднаха.Голям фен съм на war3 попаднах на този сървар от "cs-bg" и ми хареса !
Малко за мен.Играя цс от 15 годишен (1.3 1.5 1.6 т.н. Бил съм админ в доста сървари , дори и все още - cs-paradise info ( махнах се от там защото спряха сървара war3),Interbild cs,frozen cs и до едно време в mania.Имам добри познания за amx mod всички плугени и команди.Добре съм запознат с различните видове хакове-като започнеш от класическите wall,aim,cd,speed,alien минем през - hook,white geagle и мн др разновидности и стегнем до скриптовете и мн често използвания "no recoil".
В сървърът war3 22lv съм вдигнал две раси на максимален лвл.
Проблемът на сървара е ,че мн често влизат хакери , а админи много рядко.Играта става безмислена и така с часове няма кой да направи нещо.Имам достатъчно време да играя и мисля ,че бих бил полезен.

5.Скайп muka7a30
6.War3 22lv

ОБЩО 1 000 000 Xp

П.С. За съжаление имам еднин проблем , който желае да се запознае с него може да погледни тук - http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... 221#p20221

ПОДЗРАВИ!
Изборът е ваш
Последно промяна от 2face на 13 Май 2012, 15:39, променено общо 3 пъти.
Българио за тебе тѣ умрѣха една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ и тѣ за тебъ достойни майко бѣха ..
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: Ph0en!X / FD God
Скайп профил: aleksandur995
Обратна връзка:

Re: Кандидат админ - WC3FT 22lv - 2face

Мнение от Ph0en!X »

От това което си писал, съм склонен да ти дам За, проблема е че имаш 18 часа игра а се изискват 30, плюс това, докато не се изясни ситуацията с онзи бан - Линк , оставам неутрален.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Pavl0ff
Скайп профил: ЛС в сайта
Обратна връзка:

Мнение от pavl0ff »

Впоследно време не съм те засичал в сървъра и щом нямаш достатачно часове съм против засега
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайно по стената.Чете се, но не е приятно !!!
badislav

Мнение от badislav »

против!!! 1-во: не си редовен. 2-ро: съм те засичал да играеш с хак!
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: pALqkA^^ / BabyMaker
Обратна връзка:

Мнение от pALqkA^^ »

Щом нямаш изисканите часове съм против !
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: 2face
Обратна връзка:

Мнение от 2face »

BADI ,това че ти пръскам главата всяка игра , не винаги е предпоставка за не чиста игра.Досега защо никой не ме е баннал ? защо досега никой не е качил демо ? .. До скоро бях в топа и то на челни позиции .. Вие си решавате

Между другото как да си направя часовете като никой не вземе присърце проблемът ми ?
Последно промяна от Genata на 13 Май 2012, 15:25, променено общо 1 път.
Причина: не пиши в кандидатурата си освен ако не ти е зададен въпрос
Българио за тебе тѣ умрѣха една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ и тѣ за тебъ достойни майко бѣха ..
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: meth
Обратна връзка:

Мнение от meth »

badislav написа:против!!! 1-во: не си редовен. 2-ро: съм те засичал да играеш с хак!

ХАХА Още си неорентиран "Бъди" какъв хак те гони познавам 2face от детската градина ,след това 8 години бяхме в 1 клас ... той играе цс още откогато ти си играел тетрис на нинтендото ,и нед ми говори за хак защото той не използва такива неща .Другият път като някой ти къса главата в цс-а не бързай да казваш че е хак ,а си помисли че наистина би било възможно той наистина да е толкова добър.Личи си колко си компетентен в това да бъдеш админ.И още нещо човека е качил демо ...за къв хак говориш я прегледай хубаво демото и тогава говори.И още нещо нека всички да го видят ,ако още един път те хвана да псуваш и тропаш играчите и тук да се правиш на мила душичка "гъзолизец" такъв лично аз ще те банна.
Последно промяна от Genata на 13 Май 2012, 15:28, променено общо 1 път.
Причина: караниците някъде другаде,а не във кандидатурите на играчите
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: Game 0ver`;ExcLusive
Обратна връзка:

Мнение от Game 0ver »

Против.
Аватар
Новак