Пичове, чисто нов мап специално за веригата от мен: http://gamebanana.com/maps/191712
Предлагам да се добави, играх си да го направя към ден и мисля, че крайният резултат е добър.
Изкажете мнението си по мапа и дали искате да бъде добавен.
Sick, приятелю, от клипове, на мапове се отплесна. Браво за труда! Картата ми харесва много. Подкрепям предложението!
Но мисля, че трябва Българите да свикват с по-трудни карти, и да отвикват по-големите карти. Затова ще те помоля, ако ти се занимава толкова много, за една карта, тогава направи нещо от рода на ruins/brick/sunset. Нещо креативно, средно по размер, но интересно за игране. Това е от мен, и да знаеш че не те задължавам да правиш друга карта, просто те съветвам!
"Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable." - John F. Kennedy
И аз съм на мнение, че големите карти съкват. Тая карта не е кой знае колко голяма по размери - 2048х2048 е. Това е нещо като newtown_remake. А иначе могат да стават големи въртежи на този мап. Тези червени и сини украшения по сградите са направени точно с тази цел. Нарочно съм направил всичко едно до друго с цел повече tricking. Както виждаш няма и LJ-та - едно от нещата които най-много мразя на hns картите. Това си е чисто tricker-ски мап, не е голям и не можеш да се сцепваш от run, само skill трябва да имаш, че да оцелееш. Други мапове ще правя сигурно, не знам кога, но ще правя. А и да, клиповете ми не се гледаха, затова спрях, а тук поне има кирия да си играя, поне като пусна предложение във форума ги пускат да се играят в сървърите. Мерсаж!
Аз пък не разбрах нищо от снимките все едно съм излезнал на улицата и съм почнал да снимам рандом неща сериозно вие разбрахте ли нещо че веднага да говорите той сика ще ми даде и други на лично предполагам ама по тия снимки дори НЕ му е малко