[JailBreak] Предложение.
- Respected
[JailBreak] Предложение.
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? - Да се добави нещо, което отдавна трябваше да го има!
2. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - Местоположението да се запазва, докато не се даде ново местоположение и играчите да гравитират около това местоположение без всеки път да се пише от място, тъпо е.
Пример: Fz na liniqta (мястото ви е на линията), казвам last duck mre (мястото ви е на линията).
2. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - Местоположението да се запазва, докато не се даде ново местоположение и играчите да гравитират около това местоположение без всеки път да се пише от място, тъпо е.
Пример: Fz na liniqta (мястото ви е на линията), казвам last duck mre (мястото ви е на линията).
- Respected
Re: [JailBreak] Предложение.
Не е трудно да се напише + ot mqsto, така си е от както е създаден мода и по-добре да остане така, няма смисъл да се променя това.

- Respected
- Ник в играта: ///RAWW;;bobi droga
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
По пътя на логиката щом не е зададено ново местоположение то ти трябва да останеш на старото. А и това "+ot mqsto" за такива команди само в нашата верига го виждам. За!

- Активен
- Ник в играта: DVG
- Обратна връзка:
Против.Доста играчи няма да разберат и ще отнеме време, че ги мързи да прочетат правилата.Както каза пърпъл, не е изобщо трудно да се напише ot mqsto.Пък одобрете го, таман ще се отвори работа за гагове и махане на права.
- Respected
- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
Евала... няма нужда от 3000 правила, мислете логично и всичко се нарежда.. А пък колкото до раптор - винаги ще има някой недоразбрал, ама нали за това е форума и за това сме ние админите - да помагаме, ако (като) се приеме (и не само за това правило, а всички новости) ще се съобщи, ще се разгласи из сървъра, ще се казва и казва, докато не се усвои от играчите.. то не може да се тъпче само по една земяWHITE SHADOW написа:По пътя на логиката щом не е зададено ново местоположение то ти трябва да останеш на старото. А и това "+ot mqsto" за такива команди само в нашата верига го виждам. За!
I'll see you soon then..

- Много Добър
- Ник в играта: Z3roC00L
- Скайп профил: zeroc00l_555
- Обратна връзка:
Съгласен съм с предложението, ще е голямо улеснение в командите, НО не си го представям как ще се внедри това правило към играчите. Ще има супер много недоволни и оплаквания за няма нищо. Най-много да изгоним няколко човека.

- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
Аз съм на абсолютно същото мнение като колегата и все пак каквото решитеzerocool_555 написа:Съгласен съм с предложението, ще е голямо улеснение в командите, НО не си го представям как ще се внедри това правило към играчите. Ще има супер много недоволни и оплаквания за няма нищо. Най-много да изгоним няколко човека.

- Много Добър
- Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
- Обратна връзка:
Вземете ми един чук и ме ударете с него. Поредното безмислено предложение виждам аз. Толкова ли ви мързи да напишете "last duck mre ot mqsto"? В 5 вериги включвам и Слака има "+от място" . В джайла повечето са деца и няма да го разберат.Те някои не четат командите, камоли да разберат това. Добро е предложението, но ще има недоволни. Моят вот е против.
- Глобален Модератор
На същото мнение съм.Против!ThoR написа:Вземете ми един чук и ме ударете с него. Поредното безмислено предложение виждам аз. Толкова ли ви мързи да напишете "last duck mre ot mqsto"? В 5 вериги включвам и Слака има "+от място" . В джайла повечето са деца и няма да го разберат.Те някои не четат командите, камоли да разберат това. Добро е предложението, но ще има недоволни. Моят вот е против.
- Respected
- Ник в играта: mnmu
- Скайп профил: Имам
- Обратна връзка:
Едно добро и смислено предложение . Не знам дали играете в други сървъри , но в най-добрия в България iplay тази малумна простотия от мързели създадена е само при нас и още 2-3 . Колкото повече преминем на по-развит етап от към мислене на играчи ще има напредък . Тези деца , които не четат командата ще умрат бързо , но другите където малко повече мислят няма да е така . Просто ей тия мързеливи хора , където да измислили мода на Slackserv са направили играта по техен начин , а не на другите . Аз съм ЗА с двете си ръце .
Последно промяна от Nichky на 19 Авг 2016, 02:32, променено общо 2 пъти.
Причина: Без реклами моля! :)
Причина: Без реклами моля! :)

- Respected
- Ник в играта: Poggers
- Обратна връзка:
Напълно подкрепям, винаги съм искал мястото на командата да остава.. И не хора, това "от място", дето си ммислите, че компенсира това правило, далеч не е същото.. Голямо За!mnmu написа:Едно добро и смислено предложение . Не знам дали играете в други сървъри , но в най-добрия в България iplay тази малумна простотия от мързели създадена е само при нас и още 2-3 . Колкото повече преминем на по-развит етап от към мислене на играчи ще има напредък . Тези деца , които не четат командата ще умрат бързо , но другите където малко повече мислят няма да е така . Просто ей тия мързеливи хора , където да измислили мода на Slackserv са направили играта по техен начин , а не на другите . Аз съм ЗА с двете си ръце .

- Respected
- Ник в играта: DamnY0U
- Скайп профил: damny0u
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
От доста време не играя мода и моля да не ми се взема под голямо внимание мнението, но и да не ми се премахва/зачерква.
Ама не стига, че преди 1 год го направехте целия мод с некви цифри 3836589589 уж за по лесно, ами и ся правило за тва, е аджеба нали смисъла на мода е да бунтят? Щом го е забравил човека негов проблем. Вие го правите се по-трудно и по-трудно да бунтят.
Вземете накрая саймън да може и невидими лазери, и който ги пресече да мре... Или па сложете защита на ЦТ и никой да не може да им нанася щета..
Просто в тоя жб толкова сте се отпуснали и като ми кажете вие не можете да сте симон на хора които в началото на мода са били без тея 3645374 добавки за улеснение..
Ама не стига, че преди 1 год го направехте целия мод с некви цифри 3836589589 уж за по лесно, ами и ся правило за тва, е аджеба нали смисъла на мода е да бунтят? Щом го е забравил човека негов проблем. Вие го правите се по-трудно и по-трудно да бунтят.
Вземете накрая саймън да може и невидими лазери, и който ги пресече да мре... Или па сложете защита на ЦТ и никой да не може да им нанася щета..
Просто в тоя жб толкова сте се отпуснали и като ми кажете вие не можете да сте симон на хора които в началото на мода са били без тея 3645374 добавки за улеснение..
"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

- Много Добър
- Ник в играта: :o
- Скайп профил: ЛС
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Големи мързели сте станали... 2 думи на кръст не можете да напишете. Толкова много неща, от които половината безсмислени добавихте, че през 5 секунди трябва да се наказват хората, които не са чели новите правила. Вземете го направете както преди, не много изчистен, но не и много претруфен мод и сървъра ще е пълен поне вечерта... Твърдо Против.
- Respected
- Ник в играта: ....
- Скайп профил: ....
- Обратна връзка:
И аз съм против, защото ще има недоразбрали, а и не е трудно да се допишат 2-3 думи.
- Respected
- Ник в играта: AndrostylleR^_x
- Скайп профил: mnogospamite
- Обратна връзка:
За! Плаче ми се като ви чета коментарите... Напълно те подкрепям! Такива уточнения винаги са ме дразнили. Напълно е безсмислено да се уточнява, но уви такъв е манталитета на играчите и на повечето админи тук и не вярвам да се удобри. Ще отнеме много време на децата да свикнат, защото е трудно да ги отучиш от един навик, па хептен като не влизат във форума.. Ще има десетки оплаквания и тем подобни..
- Respected
Момчета и момичета, това допълнение (от място) е дошло от няколко тариката преди години, които са били Админи и са си помислили (я да си изпрося freeday) и така е навлязло в главите на играчите. Целта на сървъра била бунт ми викате, бунт може да се осъществи по стотици начини, но не е нужно да влезе един нов играч в сървъра да напише (duck) и да ми правите bhop из мапа. Да го убиете, защото админа го slapва, че не е написал от място или той да ви убие и да искате да го банна за нещо, в което е напълно прав.
- Respected
- Ник в играта: ///RAWW;;bobi droga
- Обратна връзка:
определено си личи че изобщо не си играла мода наскоро , в момента цт не могат да закрепят и един рунд без бунт при положение че затворниците имат на разположение код за 5+ пака на всеки Х минути, 2 пака на всеки рунд , шанс за рандом оръжие при X играчи. За телепорта в цт база да не говоря защото е пълна простотия но и това го имат. Имат достъп до deaegle,awp. Имат дори godmode&invisible . Е "аджеба" с тия простотии как искаш да ми кажеш че терористите са ощетени ?DamnY0U написа:От доста време не играя мода и моля да не ми се взема под голямо внимание мнението, но и да не ми се премахва/зачерква.

- Respected
- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
Да допълня, много голяма част от новите играчи в сървъра пишат точно "last duck mre" и прочие, без да допълват "ot mqsto", след което се шашкат, защото редовните играчи, "тарикатите", почват да бягат от изолатора (най-често или мястото), да бунтят и то момчето се чуди какво става, защото е по-разпространено, където и да съм играла мястото да си остава >по пътя на чистата и простата логика< Помня, че като почнах съвсем от начало да играя, имаше толкова много неписани правила, вкарани в главите на играчите, точно от нескопосани админи и СМС-и, на които им е хрумнало да го наложат така, щото им приляга повече... абе хора, мислете малко, един ред по-малко, един ред повече, какво от това? Редовните играчи си скиват форума всеки ден и като гледам повечето вече са се изредили в тази темичка и някоя друга, защо промянята толкова много ви плаши? Нямало да го научат... ми ще ви го набием в главата и ще го запомните, не е чак толкова сложно и има много смисъл в предложението на Теодор, стига сте се излагали.Excione ツ написа:Момчета и момичета, това допълнение (от място) е дошло от няколко тариката преди години, които са били Админи и са си помислили (я да си изпрося freeday) и така е навлязло в главите на играчите. Целта на сървъра била бунт ми викате, бунт може да се осъществи по стотици начини, но не е нужно да влезе един нов играч в сървъра да напише (duck) и да ми правите bhop из мапа. Да го убиете, защото админа го slapва, че не е написал от място или той да ви убие и да искате да го банна за нещо, в което е напълно прав.
I'll see you soon then..

- Новак
- Ник в играта: ****
- Скайп профил: na Ls
- Обратна връзка:
Простотия против съм аз то хората от сегашните команди едвам разбират па ко ше стане ако се добави и тууя просто няколко банати.
[img]blob:http%3A//imgur.com/0d80412c-6a6c-42e6-bcae-e9187526e79e[/img]
- Respected
- Ник в играта: Poggers
- Обратна връзка:
Не играеш в сървъра, недей гласува като нямаш никаква представа за какво става въпрос. ИЗООООБЩО не е вярно, че никой не разбира команди, like.. seriously? И не разбирам каква връзка правиш с банове? Pls?**** написа:Простотия против съм аз то хората от сегашните команди едвам разбират па ко ше стане ако се добави и тууя просто няколко банати.