За това ми е сложено предупреждение + не е посочено къде съм го нарушил

Последните ми мнения :

От кога за чата се слагат предупреждения ?DamnY0U написа:
За чата ти го е сложил
От както повечето модератори го правят, но бях пуснал тема, за да се напишат правила за чата- ето последствията. "Правилата за форума значат и в чата.">sLk> написа:От кога за чата се слагат предупреждения ?DamnY0U написа:
За чата ти го е сложил
Нито съм обидил някого от потребителите, нито пък съм повишавал тон на някого, така че оставям на червените да се изкажат, нямам какво повече да коментирам.>sLk> написа:Тогава ти защо не спазваш правилата ?
Нарушена 16т. от правилата :
Нарушена 8т. от правилата :
Да не говорим че пишеш на спиндермански и т.н. , за което "принципно се наказава" , но не фигурират в правилата за това няма да ги качвам . Така че , ако ще слагаш предупреждения за чата , си сложи и на теб . #peace
>sLk> написа:Тогава ти защо не спазваш правилата ?
Нарушена 16т. от правилата :
Нарушена 8т. от правилата :
Да не говорим че пишеш на спиндермански и т.н. , за което "принципно се наказава" , но не фигурират в правилата за това няма да ги качвам . Така че , ако ще слагаш предупреждения за чата , си сложи и на теб . #peace
Виждам 5 нарушени правила , а си с 0 предупреждения . Та за кое по точно си наказан / предупреден ?Nichky написа:За тези неща съм предупреден. Кофето ми сложи +1 тогава.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост