2. Значи, хора, това е най- слабо направения мап от тоя род в класик сървъра. Не знам как решихте да го сложите и няма АБСОЛЮТНО НИКАКВО МЯСТО в maplist-а. Така, мога да изреждам причини до утре, но ще се огранича само с най- важната : ЦТ-та нямат АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ ШАНС да спечелят нормално протичащ се рунд ( което е през цялото време в сървъра ). Толкова много места имат да се скрият Т-та, че направо не е честно. Има супер малко места, от които да се влезе като ЦТ, камоли да стигнеш до базата на Т за заложниците, което е целта на картата. Играта просто не е равностойна и няма да бъде на тоя мап.
И още нещо. ХОРА, КОИТО НЕ ВЛИЗАТ в сървъра, и под това имам предвид да влизат в сървъра когато въпросната карта се играе, нека НЕ ГЛАСУВАТ, само защото картата им била "любима" или имали хубави спомени от нея. Това горе написаното е статуквото, как нещата стоят в сървъра по време не картата, сигурен съм че всички карти са много по- добри и поне честни, сравнение с тази. Няма да липсва. И също трябва да отбележа, че тва не е само моето мнение, споделям мнението на хора, КОИТО РАЗБИРАТ от класик.