Към лъжливото лапенце

Модератор: Развлечения

Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Birichka <3
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Към лъжливото лапенце

Мнение от aHaJLruH »

Брат кат се разбираш взимай да си дигаш телефона ;) Не знам на кой му е бил изкл. телефона при положение че сме се разбрали към 1 съм ти звънял и половин час по-рано. Жалко че нямаше кой да ти вдигне телефона и трябваше операторът на гласовата поща да ми отговаря. :reve: Тва че си минал за 1 мин да направиш някъв клип под прикритие и да избягаш не значи че си дошъл, а че си се скатал :sarcastic: http://prikachi.com/images/399/8912399L.png И относно това, че ми звънна в 2 без 10 никой нема те чака момко ;) аз си допих бирата и си тръгнах, ай лягай да спиш и кат решиш да се видим ми звънни пак.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: N/A
Обратна връзка:

Re: Към лъжливото лапенце

Мнение от beyond U »

Искам и аз ве :@@@
"If you talk about those of whom we do not speak, have you not spoken of that about which we do not talk?"
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: kaloflant

Мнение от kaloflant »

ЗАЩО МИ ИЗТРИХТЕ ТЕМАТА?! биричка не те ли е срам да лъжеш така? НЕ НА МЕН А НА ТЕБ ТИ СЕ ВКЛЮЧИ ГЛАСОВАТА ПОЩА "Виваком ще предаде за обаждането ви" http://store.picbg.net/pubpic/7C/64/80a ... 677c64.jpg 12:32 бях в трамвая в 12 и 39 бях пред кауфланд и му върнах обаждане ама си беше изключил телефона, чаках го до 1 и 10 - 30 мин а в 1 точно снимах клипа аре ся кажи че и клипа лъже https://www.vbox7.com/play:459efe2f2a то се вижда кой къв е
Последно промяна от puRple* на 17 Сеп 2016, 23:11, променено общо 2 пъти.
Причина: Не пиши с главни букви!
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от aHaJLruH »

:D :D човек не се ли виждаш колко си жалак? Ако толко си искал да се видим дай в понеделник пак там пак в толко часа и ще ти направя 30 минутен клип, ама ако не си там? :) Тоя пък обаче да не лъжеш, изкл. съм си телефона за някви секунди докато ти си се обаждал затова не ми изписва че си ме търсил после съм си го вкл. и тн. :sarcastic: :sarcastic:
Последно промяна от aHaJLruH на 17 Сеп 2016, 22:43, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: N/A
Обратна връзка:

Мнение от beyond U »

ЛАПЕТО ПИШЕ ГРАМОТНО ! (BOW)
Последно промяна от puRple* на 17 Сеп 2016, 23:10, променено общо 1 път.
Причина: Не пиши с главни букви!
"If you talk about those of whom we do not speak, have you not spoken of that about which we do not talk?"
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

Ще се бием ли?
Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Мнение от kaloflant »

Абе балък жалък спри да ме копираш ти верно си ултра жалък има снимка на обажданията има и клип как те няма никъв пред калуфланд и преди съм си правил среща такива надъхани като тебе питай incessyou ама той поне имаше смелост да дойде, п*тко насрана кажи си адреса в младост или пак да се видим ка калуфланд и пак ше направя клип ако не си там
Последно промяна от Nichky на 17 Сеп 2016, 23:37, променено общо 3 пъти.
Причина: Само да си спестиш обидите, +1 предупреждение.
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
Обратна връзка:

Мнение от ThoR »

Така сте се надъхали че и клип има. Каква е тази тема като можете да си пишете на ЛС? Вярно е че е в на лафче,ама и двамата се излагате. Нямаше никакъв смисъл да правите тази тема като можете да си пишете на ЛС или да си говорите в ТС.

Към Биричка: Кольо,за първи път виждам да се засягаш от това. Не съм го очаквал това просто.

Лапенце,туй че сте си говорили с Биричка и че си турил клип,който е 10 секунди. Е съжалявам много ама туй е баси тъпата постъпка. Пълна безмислица.

Там че сте си обещали някаква среща,нас кво ни засяга я думайте тук. Вземете да не ни месите в такива работи. Безмислена тема просто не мога. Луди сте честно. Направо ми турете предупреждението. Таз тема пълна загуба на време като я гледаш и си чешеш ония работи. Казвам ви пак туй е ваша , а не наша работа.
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от aHaJLruH »

Вземи измисли няква друга история ... имаше толкова време от миналия ти коментар и се надявах поне нш да ти е хрумнало. :X Снимка на обаждания ти не си давал, а аз ти дадох на която се вижда кога съм те търсил точно по времето когато траа се видим. :sarcastic: Няма кво да ти чакам коментарите повече утре ти звъня да се разберем отново там. И тоя път гледай да постоиш повече от 10 секунди. :sarcastic: Варно а ти стига се бърка на секъде моля те ... на всяка манджа мерудия си.
Изображение
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
Обратна връзка:

Мнение от ThoR »

Брато,аз ти казвам че тва не е за тук,вие си продължавате. Браво на вас,продължавайте да правите сеира! Не мога да ви коментирам вече! Не ми отговаряй на това,моля.
Аватар
Баннат
Баннат

Мнение от kaloflant »

абе балък смотан не ти ли писна да си чешеш езика колкото да кажеш нещо дееба путката жалка ЗАКВО НЕ ДИГА КАТО ТИ ЗВЪНЕХ аре отговри на тва да вида. Я ми отговри на личното съобщение за фейса един приятел дето също е от младост иска да те адне той ше ме опъти до вас и няма да има нужда да идваш до кауфланд щом си толква насран
Последно промяна от Nichky на 17 Сеп 2016, 23:38, променено общо 2 пъти.
Причина: Чаоооо!
Аватар
NmL
Баннат
Баннат

Ник в играта: Miss Goffi

Мнение от NmL »

ThoR написа:Така сте се надъхали че и клип има. Каква е тази тема като можете да си пишете на ЛС? Вярно е че е в на лафче,ама и двамата се излагате. Нямаше никакъв смисъл да правите тази тема като можете да си пишете на ЛС или да си говорите в ТС.

Към Биричка: Кольо,за първи път виждам да се засягаш от това. Не съм го очаквал това просто.

Лапенце,туй че сте си говорили с Биричка и че си турил клип,който е 10 секунди. Е съжалявам много ама туй е баси тъпата постъпка. Пълна безмислица.

Там че сте си обещали някаква среща,нас кво ни засяга я думайте тук. Вземете да не ни месите в такива работи. Безмислена тема просто не мога. Луди сте честно. Направо ми турете предупреждението. Таз тема пълна загуба на време като я гледаш и си чешеш ония работи. Казвам ви пак туй е ваша , а не наша работа.

Тоя па кво пишеш като нищо не те засяга бе пълен бавняр си варна направо се закрий нищо не става от тебе
Последно промяна от Nichky на 17 Сеп 2016, 23:41, променено общо 2 пъти.
Причина: Леко с думите, че си на косъм!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: quavious
Обратна връзка:

Мнение от Nichky »

Айййдееее темата лети с пълна газ към КОООООШАААА!
Заключено Заключено

Обратно към “Кошче [Теми - 2016г.]”