Разбираш от спорт, печелиш код

Аватар
Прекалено добър за тук
Прекалено добър за тук

Ник в играта: Igra4BezGashti! cocoNUTZ
Скайп профил: Лс.
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Разбираш от спорт, печелиш код

Мнение от mazeCarptor »

Обяснете следните движения в спортовете, които спомена и първия дал най-точно обяснение печели код за запазен ник.

Баскетбол:
Lay up (лей ъп):

Dribble (дрибъл):

Допълнително:
Airball:

Футбол:
Финт:

Тенис:
Smash (смош):

Slice (слайс):

Forehand:

Backhand:

Допълнително:
Как се изброяват точките?
А) 1, 2, 3, 4....
Б) 15, 30....
В) 2, 4, 6, 8....

Какво е авантаж?:
Волейбол:
Сервиз:

Допълнително:
Точка за кой отбор се дава, ако топката е паднала извън полето, но е закачила линията (докоснала я е):

Един гейм до колко точки се играе?:
Изображение
Офтопик:
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: N/A
Обратна връзка:

Re: Разбираш от спорт, печелиш код

Мнение от beyond U »

mazeCarptor написа:Обяснете следните движения в спортовете, които спомена и първия дал най-точно обяснение печели код за запазен ник.

Баскетбол:
Lay up (лей ъп): Тва мисля , че е когато в момента на стрелба един вид излъжеш противника и не го стреляш ами направиш някво движение надолу държейки топката и чак тогава се приготвиш за стрелба

Dribble (дрибъл): Нямам точно обяснение , така , че ще подходя с видео като прост българин :D
Видео : https://www.vbox7.com/play:e7cff662 : DDDDDDDDDDDD

Допълнително:
Airball: Тва мисля ,че е като има фал и когато се нареждат отляво и отдясно , а един човек е срещу коша и стреля ? :Д

Футбол:
Финт: Е тука тва финтчета минтчета , ако си по така skill-нат и чувстваш , че имаш нужния опит да измамиш противника си с некое финтче , тук там да се направиш на голямата работа , в мойте случей тия не минават и често завършват с псувни от съотборниците ми :Д

Тенис:
Smash (смош): Е тва е забивка , когато топчето е толкова високо , че да можеш да забиеш , един вид ако ти е ниска - "дърпаш" , висока - забиваш и т.н :Д

Slice (слайс): Е тва е "сеченето" , противника ти дърпа , съответно ти сечеш , тъй като ако само я " бутнеш " топката ше иде на м*йната си :Д

Forehand: Когато ръката е отворена , дано да ме разберете , ей сега ще кача снимчица.
https://www.google.bg/search?q=forehand ... awBrJzM%3A
Backhand: Когато ръката е затворена и пак ще кача.
https://www.google.bg/search?q=forehand ... 1TevWvM%3A

Допълнително:
Как се изброяват точките? Ако питаш за Тенис на маса , отговор А е верния :Д , до 11 се играе , зависи ако е 10/10 се играят дузпи , докато няма 2 точки разлика в резултата.
А) 1, 2, 3, 4....
Б) 15, 30....
В) 2, 4, 6, 8....

Какво е авантаж?
Волейбол:Тука не знам , мисля , че до 11 точки е авантаж
Сервиз: Един играч от отбора отива накрая на очертаното игрище , (зад линията) . Може да е със засилка сервиза или без.

Допълнително:
Точка за кой отбор се дава, ако топката е паднала извън полето, но е закачила линията (докоснала я е):Значи имаме Отбор 1 и Отбор 2 .
Отбор 1 : Бие сервиз.
Отбор 2 : Успява да овладее забивката на играча от Отбор 1 => Отбор 2 се подготвят се за стрелба и стрелят.
Топката минава покрай играчите от Отбор 1 , но никой не успява да я улови .
Топката закача линията и излита далеееч далеееч :Д
Точката отива за Отбор 2 .

Един гейм до колко точки се играе?:24
"If you talk about those of whom we do not speak, have you not spoken of that about which we do not talk?"
Аватар
Прекалено добър за тук
Прекалено добър за тук

Ник в играта: Igra4BezGashti! cocoNUTZ
Скайп профил: Лс.
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Разбираш от спорт, печелиш код

Мнение от mazeCarptor »

поради голямата неактивност от страна на потребителите, или просто не разбират въпросите, понеже сте забозили нолайфъри, давам срок до утре 13:00 ч.
Изображение
Офтопик:
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”