Обяснете следните движения в спортовете, които спомена и първия дал най-точно обяснение печели код за запазен ник.
Баскетбол:
Lay up (лей ъп):
Dribble (дрибъл):
Допълнително:
Airball:
Футбол:
Финт:
Тенис:
Smash (смош):
Slice (слайс):
Forehand:
Backhand:
Допълнително:
Как се изброяват точките?
А) 1, 2, 3, 4....
Б) 15, 30....
В) 2, 4, 6, 8....
Какво е авантаж?:
Волейбол:
Сервиз:
Допълнително:
Точка за кой отбор се дава, ако топката е паднала извън полето, но е закачила линията (докоснала я е):
Един гейм до колко точки се играе?:
Разбираш от спорт, печелиш код
- Прекалено добър за тук
- Ник в играта: Igra4BezGashti! cocoNUTZ
- Скайп профил: Лс.
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Respected
Re: Разбираш от спорт, печелиш код
mazeCarptor написа:Обяснете следните движения в спортовете, които спомена и първия дал най-точно обяснение печели код за запазен ник.
Баскетбол:
Lay up (лей ъп): Тва мисля , че е когато в момента на стрелба един вид излъжеш противника и не го стреляш ами направиш някво движение надолу държейки топката и чак тогава се приготвиш за стрелба
Dribble (дрибъл): Нямам точно обяснение , така , че ще подходя с видео като прост българин
Видео : https://www.vbox7.com/play:e7cff662 : DDDDDDDDDDDD
Допълнително:
Airball: Тва мисля ,че е като има фал и когато се нареждат отляво и отдясно , а един човек е срещу коша и стреля ? :Д
Футбол:
Финт: Е тука тва финтчета минтчета , ако си по така skill-нат и чувстваш , че имаш нужния опит да измамиш противника си с некое финтче , тук там да се направиш на голямата работа , в мойте случей тия не минават и често завършват с псувни от съотборниците ми :Д
Тенис:
Smash (смош): Е тва е забивка , когато топчето е толкова високо , че да можеш да забиеш , един вид ако ти е ниска - "дърпаш" , висока - забиваш и т.н :Д
Slice (слайс): Е тва е "сеченето" , противника ти дърпа , съответно ти сечеш , тъй като ако само я " бутнеш " топката ше иде на м*йната си :Д
Forehand: Когато ръката е отворена , дано да ме разберете , ей сега ще кача снимчица.
https://www.google.bg/search?q=forehand ... awBrJzM%3A
Backhand: Когато ръката е затворена и пак ще кача.
https://www.google.bg/search?q=forehand ... 1TevWvM%3A
Допълнително:
Как се изброяват точките? Ако питаш за Тенис на маса , отговор А е верния :Д , до 11 се играе , зависи ако е 10/10 се играят дузпи , докато няма 2 точки разлика в резултата.
А) 1, 2, 3, 4....
Б) 15, 30....
В) 2, 4, 6, 8....
Какво е авантаж?
Волейбол:Тука не знам , мисля , че до 11 точки е авантаж
Сервиз: Един играч от отбора отива накрая на очертаното игрище , (зад линията) . Може да е със засилка сервиза или без.
Допълнително:
Точка за кой отбор се дава, ако топката е паднала извън полето, но е закачила линията (докоснала я е):Значи имаме Отбор 1 и Отбор 2 .
Отбор 1 : Бие сервиз.
Отбор 2 : Успява да овладее забивката на играча от Отбор 1 => Отбор 2 се подготвят се за стрелба и стрелят.
Топката минава покрай играчите от Отбор 1 , но никой не успява да я улови .
Топката закача линията и излита далеееч далеееч :Д
Точката отива за Отбор 2 .
Един гейм до колко точки се играе?:24
"If you talk about those of whom we do not speak, have you not spoken of that about which we do not talk?"
- Прекалено добър за тук
- Ник в играта: Igra4BezGashti! cocoNUTZ
- Скайп профил: Лс.
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Разбираш от спорт, печелиш код
поради голямата неактивност от страна на потребителите, или просто не разбират въпросите, понеже сте забозили нолайфъри, давам срок до утре 13:00 ч.

Офтопик: