молба за ънбан
Модератор: Развлечения
- Respected
- Ник в играта: Karchev
- Скайп профил: icouou
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
молба за ънбан
ник: Теdi
ип: 109.160.30.153
админ : Нинджа
причина: аймбот
демо: http://dox.bg/files/dw?a=56689ad8bb
ип: 109.160.30.153
админ : Нинджа
причина: аймбот
демо: http://dox.bg/files/dw?a=56689ad8bb
Последно промяна от Karchev на 22 Май 2012, 19:17, променено общо 1 път.
- Respected
- Ник в играта: J4m3$oN
- Скайп профил: georgi..s
- Обратна връзка:
Re: молба за ънбан
Давайте мнения по темата само ;)
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5TP_IAudn20[/youtube]
- Respected
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: DemoLitioN
- Обратна връзка:
Аз не виждам хак на демото.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Сенека
- Напреднал
Изгледах демото още един път, въпреки че с Нинджа те гледахме двамата. Няколкото фрага на стълбите, този на Нинджа на портите на ярда и последните 2 просто ни бяха повече от достатъчни. За мен играта ти на демото е или хак, или неземно добро прицелване. Дори след като изгледах демото, по-скоро клоня към първото.
- Respected
- Обратна връзка:
както кажеш Грим, всеки има правото на мнение, но ако наричаш убийството на нинджата пред вратите хак съм направо потресен... виж внимателно завъртането ми тогава и движението на мерника ми (да не говорим ,че излезе с гръм и трясък от вратите на ярда , чак и в съседния сървър го чуха) ,ако наричаш това айм си е за твоя сметка. другото за ,което се хващате е 2те убийства на стълби така ли ? даже 1 от тях е ,когато лекичко съм се качил на стълби и го виждам пича от кръста нагоре къде да го уцеля с ак47 другаде освен в главата?Grim написа:Изгледах демото още един път, въпреки че с Нинджа те гледахме двамата. Няколкото фрага на стълбите, този на Нинджа на портите на ярда и последните 2 просто ни бяха повече от достатъчни. За мен играта ти на демото е или хак, или неземно добро прицелване. Дори след като изгледах демото, по-скоро клоня към първото.
Предния път застана зад мен , за което ти благодаря много , молбата ми е 3ти път прегледай демото , обърни внимание на прицелването и се опитай да го свържеш с айм хак .. и ще видиш ,че е нищо общо
Последно промяна от Karchev на 18 Май 2012, 18:41, променено общо 2 пъти.
- Напреднал
- Ник в играта: UniquePower ;**
- Обратна връзка:
Извинявам се,че пиша тук, но никъде не пише, че не може... Така, с този човек може да не съм играл достатъчно, но неговите фрагове са просто блестящи ! Човека е разумен, никога не би играл с хак. Ако виждате годините му, нямам как да се съмнявате за игра с чийт от него. Аз - на 14 години, не съм играл с чийт от 8 - 9 годишен, а ми говорите за него. Съвестен човек е, за какво да разваля играта на хората, като той е преминал през този период. Много съм изумен, изгледах видеото 2 пъти, това, че на NINJA му е направил 1-2 хета (Той е доста точен - Karchev), не означава, че е хак. От CT гледната точка (ако и на вас ви забие хет) ще се учудите - "той е хаккккккк". Вложете малко "мисъл"...
P.S: пак се извинявам, просто исках да изкажа мнението си, никъде не видях да пише "само администратори могат да пишат тук..."!. Ninja, извинявам се, ако съм те обидил с нещо по тази тема, просто за мене Ицо е достатъчно разумен, камоли да пусне хак..
P.S: пак се извинявам, просто исках да изкажа мнението си, никъде не видях да пише "само администратори могат да пишат тук..."!. Ninja, извинявам се, ако съм те обидил с нещо по тази тема, просто за мене Ицо е достатъчно разумен, камоли да пусне хак..

- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
- Respected
- Обратна връзка:
моля за включване от членовете на екипа с решение
на това демо,което съм ъплоуднал чисто и ясно се вижда ,че аймбот няма, в нито едно от убийствата няма нищо нередно и странно
на това демо,което съм ъплоуднал чисто и ясно се вижда ,че аймбот няма, в нито едно от убийствата няма нищо нередно и странно
- Собственик
- Ник в играта: bugi_man
- Обратна връзка:
за мен също не си хак приятелю, а като съвет от колегите другия път го гледайте повечко за да може, когато взимате решение да сте на 100 % сигурни. Бана ти ще бъде премахнат приятелю и да се надяваме и за напред да не злоупотребяваш, защото виждам че си свястно момче, а тези неща рано или късно се хващат. Продължавай в добрия дух!

- Respected
- Обратна връзка:
Моите благодарности към екипа,извинявам се ,че през последните 2 дни толкова ностоявах да се погледне темата , но помислих ,че сте ме забравили.Още веднъж благодаря!
- Respected
- Ник в играта: DemoLitioN
- Обратна връзка:
Аз мисля, че не трябва да бавим даден играч толкова време, ако не в същия ден, то на другия ден трябва да се взема окончателно решение дали даден бан ще си остава или маха. Темата може да се заключва.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Сенека