Предложение за кандидатурите
- Respected
- Respected
- Ник в играта: Poggers
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
- Много Добър
- Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
- Обратна връзка:
- Много Добър
- Ник в играта: :o
- Скайп профил: ЛС
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
- Активен
- Ник в играта: reverse
- Скайп профил: stoilow_strike77
- Обратна връзка:
Re: Предложение за кандидатурите
+1 Напълно съм съгласен
Последно промяна от Yondaime на 06 Яну 2017, 21:42, променено общо 2 пъти.
- Respected
То няма какво да предлагаш , а нека се направи , стана голяма бъркотия в последно време с тези правила и е време да се променят някои неща.
"If you talk about those of whom we do not speak, have you not spoken of that about which we do not talk?"
- Активен
- Ник в играта: Can't be known
- Обратна връзка:
Няма какво да се постигне с това предложение, освен да върнем времето назад. При одобрението на това предложение, трябва да изгоните някои хора от екипа, на които им бе даден шанс, само заради това изключение.
Не си правете труда да върнете старата политика - не е възможно в такива обстоятелства, където няма адекватен екип, поне все още. Щеше да е добре това, само ако беше необходимо, а то не е.
На мнение съм, че НЕ трябва да се пипат промените, докато не се останови баланса тук.
Не си правете труда да върнете старата политика - не е възможно в такива обстоятелства, където няма адекватен екип, поне все още. Щеше да е добре това, само ако беше необходимо, а то не е.
На мнение съм, че НЕ трябва да се пипат промените, докато не се останови баланса тук.
"Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable." - John F. Kennedy

- Respected
- Ник в играта: ~
- Обратна връзка:
Предлагам да си купиш микрофон и да спреш да бягаш из гората.
За,въпреки че кандидатурата на Скай е валидна дори да и се приеме това предложение в следващите 24 часа.
За,въпреки че кандидатурата на Скай е валидна дори да и се приеме това предложение в следващите 24 часа.
- Respected
- Ник в играта: ....
- Скайп профил: ....
- Обратна връзка:
Това означава ли, че ние дето имаме по малко от 16 години ще бъдем премахнати? Иначе съм съгласен да се върне на 16 години изискването.
- Respected
- Ник в играта: d_t
- Обратна връзка:
shenzo:D написа:Това означава ли, че ние дето имаме по малко от 16 години ще бъдем премахнати?
да плс:)
Последно промяна от ace4ever на 06 Яну 2017, 22:36, променено общо 1 път.
Причина: Мнението ти няма нищо общо с предложението.
Причина: Мнението ти няма нищо общо с предложението.
- Respected
Преди време в JailBreak, HNS, Deathrun, BaseBuilder беше минимум 14 години и после го направиха 16, а за D2 и awp от 16 на 18.
Тогава хората които бяха в екипа и след промените нямаха годините си останаха и нямаше проблем. Тогава и аз бях в това число.
И то мисля че минаха точно 2 години
Просто трябва да си се вдигне летвата, екипа трябва да е от адекватно мислещи хора
Ии шензо ти си админ в Jailbreak, a там годините са 14 ти ги имаш така че ..
Тогава хората които бяха в екипа и след промените нямаха годините си останаха и нямаше проблем. Тогава и аз бях в това число.
И то мисля че минаха точно 2 години

Просто трябва да си се вдигне летвата, екипа трябва да е от адекватно мислещи хора
Ии шензо ти си админ в Jailbreak, a там годините са 14 ти ги имаш така че ..

- Respected
- Ник в играта: guzeLka
- Обратна връзка:
Против. За мен разграничения като години, ръст, националност и т.н. не са фактор да определяш някого що за човек е. Един 12-годишен може да разсъждава много по-правилно от един 18-годишен например. Приемали сме хора, които са играли с хакове, псували са и са имали какви ли не други провинения, но въпреки всичко на тези хора им е бил даден шанс, защото са си поправили грешката по някакъв начин. А тези, дето нямат години, нали се сещате, че няма как да щракнат с пръсти и да ги навършат. Т'ва не е нещо, което зависи от тях, докато при провинилите се е точно обратното - това дали ще се поправят си зависи изцяло от тях. Аз винаги съм била на мнение, че трябва да има равенство - ако ще се прави компромис за един, то трябва да се направи и за всички останали. А конкретно до кандидатурите - щом даден кандидат получи положителен или отрицателен вот от админ, за мен този вот трябва касае САМО И ЕДИНСТВЕНО държанието на играча, неговата редовност, това дали е наясно с правилата и прочие. Още повече, че в момента сървър админите сме 20 човека, като се има предвид, че всеки от нас има права само в 1 сървър. Тя самата верига има 9 сървъра, както и да го погледнете, имаме нужда от админи. Cmg се изрази много правилно - не му е времето сега да се връща "старата политика" с ограничението на възрастта, не и при тези обстоятелства. И не казвам да се приемат всички, които нямат години, а да им се ДАДЕ ШАНС да пуснат кандидатура. А това дали даден кандидат ще бъде одобрен е изцяло друг въпрос.
An ugly personality destroys a pretty face.
- Respected
- Ник в играта: ///RAWW;;bobi droga
- Обратна връзка:
няма смисъл , най-много да загубите още играчи (каквито и без това са малко), против.
п.с: ако почнат пак да се пълнят сървърите тогава го предложете
п.с: ако почнат пак да се пълнят сървърите тогава го предложете

- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
Сървърите се посещават предимно от възраст по-ниска от предложеното. За мен конкретно няма значение на колко години е играча, за мен от значение е държанието, дали може да мисли, и дали има желанието,и преди да ми кажете , че се руши авторитета, замълчете. Късно е. И без тях се излигави достатъчно екипа. Защото той може да е на 30. Но да не му пука. Но има и такива които са след 99, но са два пъти по-читави и отговорни админи. Приемете го. Време е новото поколение да настъпи, да продължи започнатото, защото ние няма да играем вечно. В крайна сметка никой не е незаменим, но тук явно е различно. И въпреки че съм бил само 4-5 месеца админ тук, ми беше достатъчно да видя липсата на желанието на екипа. Ето, затвора се издържа от 4-5 админа. Помощници и сървър админи. Добре разбирам че не ви се занимава, ама като не ви се занимава отстъпете позицията си. Има хора които искат, могат, но ги режат по една и съща причина всеки път. Е това вече е наглост.
- Напреднал
- Ник в играта: FBI
- Скайп профил: stilqnka00
- Обратна връзка:
Както казаха годините нямат значение.Може да е малък но повече отговорен!Против!
[youtube] https://www.youtube.com/watch?v=kJQP7ki ... JQP7kiw5Fk [/youtube]
- Respected
Време е малко по малко да се върнат нещата като преди. Да има сериозен екип а не детска градина.
И според мен един админ трябва да има ПОНЕ 14 години. Fondosa например едно време чака години да стане админ, стана и после какво?
И според мен един админ трябва да има ПОНЕ 14 години. Fondosa например едно време чака години да стане админ, стана и после какво?

- Баннат
Предложението се приема. Годините за кандидатстване се връщат на 14 за фън сървърите( Жб, Хнс, Деатрън).
За стрелковите сървъри става 16 (Авп, Класик и Дъст 2).
За стрелковите сървъри става 16 (Авп, Класик и Дъст 2).