Предложение за DeathRun 4Fun
- Respected
- Ник в играта: (^_^)
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Предложение за DeathRun 4Fun
Предлагам да се махне тия разни цветове дето кат пишеш "traill" cе появява някакъв цвят дето излиза от гърба, на играча.
Например вчера ми се случи имаше 20 играча ето и снимка http://prikachi.com/images.php?images/476/9014476s.jpg.
То си слагат какви ли не цветове, и аз от тия разни цветове нищо не виждам, и падам.
Например вчера ми се случи имаше 20 играча ето и снимка http://prikachi.com/images.php?images/476/9014476s.jpg.
То си слагат какви ли не цветове, и аз от тия разни цветове нищо не виждам, и падам.

- Respected
Re: Предложение за DeathRun 4Fun
О аз тук съм против , това ми харесва и лично аз всеки път го използва , нямаше ли опция да се скрият на останалите trail-овете?
"If you talk about those of whom we do not speak, have you not spoken of that about which we do not talk?"
- Respected
- Ник в играта: Poggers
- Обратна връзка:
- Активен
- Ник в играта: Can't be known
- Обратна връзка:
Предупреждавам - не всеки мисли така, както аз отдолу. Затова ще ви помоля да спестим спора, ако ще има такъв и да погледнем върху предложението.
От една страна си прав, но не достатъчно. Trail е малко ненужен плъгин, може би за deathrun xtreme, там добре. Но този е 4Fun, иска се да има много екстри за всекиго!
От друга страна - хич не си прав. Trail го има отпреди 5 и дори повече години в Deathrun Extreme. Стандарт е между играчите в тази верига, въпреки че от тях останаха малко и дойдоха по-нови. Действително сам си биеш шута, когато предлагаш нещо харесвано да се премахне.
От една страна си прав, но не достатъчно. Trail е малко ненужен плъгин, може би за deathrun xtreme, там добре. Но този е 4Fun, иска се да има много екстри за всекиго!
От друга страна - хич не си прав. Trail го има отпреди 5 и дори повече години в Deathrun Extreme. Стандарт е между играчите в тази верига, въпреки че от тях останаха малко и дойдоха по-нови. Действително сам си биеш шута, когато предлагаш нещо харесвано да се премахне.
Офтопик:
"Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable." - John F. Kennedy

- Respected
- Ник в играта: ....
- Скайп профил: ....
- Обратна връзка:
И аз съм против, трайла ми харесва на мен и мисля, че няма нужда да се премахва.
- Respected
- Ник в играта: ~
- Обратна връзка:
Против,
няма смисъл да се маха нещо нестандартно и забавно от сървър направен точно за такъв тип неща.А и това не е флашка ,че да не виждаш нищо и да паднеш.То изчезва след малък интервал от време.
няма смисъл да се маха нещо нестандартно и забавно от сървър направен точно за такъв тип неща.А и това не е флашка ,че да не виждаш нищо и да паднеш.То изчезва след малък интервал от време.
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
- Много Добър
- Ник в играта: :o
- Скайп профил: ЛС
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Тоз пък, закво да се маха? Та това си е класика за тоя вид детрън, няма смисъл да се маха. Против.
- Respected
- Ник в играта: -|LR|-*DIXIKlO^
- Скайп профил: unsi1231
- Обратна връзка:
На снимката,която си качил не показва "прецакване" с trail,а съвсем друго...
По темата - Против,хубаво е да го има.Мисля,че играчите го харесват.Изобщо не пречи според мен,даже се харесва.Който иска си слага trail,който не иска - не.
По темата - Против,хубаво е да го има.Мисля,че играчите го харесват.Изобщо не пречи според мен,даже се харесва.Който иска си слага trail,който не иска - не.

- Respected
И аз съм за трайла, но както се вижда има хора които не го харесват, едва ли е само Sky.
Ще е добре да се добави някаква опция за скриване като /invis, ако пък не може здраве да е.
Ще е добре да се добави някаква опция за скриване като /invis, ако пък не може здраве да е.

- Напреднал
- Ник в играта: Achkata
- Обратна връзка: