[Deathrun 4Fun] - Премахване на СМС Привилегии

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

[Deathrun 4Fun] - Премахване на СМС Привилегии

Мнение от ThoR »

1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Да се премахне +hook и godmode + Deagle(нз на колко HP сте оставили за СМСите,но нека да бъде 150)
2. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Не стига че някакъв си мята куките по стената пък ми седи долу. С тия привигелии се губи смисъла на играта. Не стига че се дава USP пък на Deagle да отиват веднага. Я се оправете малко.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ///RAWW;;bobi droga
Обратна връзка:

Re: [Deathrun 4Fun] - Премахване на СМС Привилегии

Мнение от WHITE SHADOW »

hook в детрън :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
не виждам проблем да имат deagle стига да е празен
и да питам : ако не се лъжа има 3 детръна а като цъкна "Сървъри" в сайта ми показва само 1 ? До кога ще пускате сървъри които седят празни вместо да оставите един,да го изкосурите и да се напълни пък тогава да мислите за друг
Изображение
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Supervisor
Скайп профил: limona3444
Обратна връзка:

Мнение от J|uMoH »

WHITE SHADOW написа:hook в детрън :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
не виждам проблем да имат deagle стига да е празен
и да питам : ако не се лъжа има 3 детръна а като цъкна "Сървъри" в сайта ми показва само 1 ? До кога ще пускате сървъри които седят празни вместо да оставите един,да го изкосурите и да се напълни пък тогава да мислите за друг
По-хубаво нямаше как да го кажа. ЗА съм.
Whatever you do in life
surround yourself with smart people
who'll argue with you.

John Wooden [ October 14, 1910]
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Achkata
Обратна връзка:

Мнение от ElitePower. »

ThoR написа: Да се премахне +hook и godmode + Deagle(нз на колко HP сте оставили за СМСите,но нека да бъде 150)
Hook- а няма да се премахва, ще бъде направен да е за няколко секунди. Deagle-то остава, health-a съм го направил да дава по 30 кръв.
ThoR написа:пък на Deagle да отиват веднага.
Deagle-то може да се ползва само като си терорист.
WHITE SHADOW написа:и да питам : ако не се лъжа има 3 детръна а като цъкна "Сървъри" в сайта ми показва само 1 ? До кога ще пускате сървъри които седят празни вместо да оставите един,да го изкосурите и да се напълни пък тогава да мислите за друг
Като искаш всички сървъри да са добавени в lgsl, пиши на този, който може да ги добави. Сървъра не е празен, по-добре хора, които не са влизали изобщо да не коментират. Айде, със здраве.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ///RAWW;;bobi droga
Обратна връзка:

Мнение от WHITE SHADOW »

Добре ще видим колко не е празен , както всеки нов сървър и този ще е "пълен" седмица-две и после пак всички ще си играят по другите сървъри и нито един няма да е пълен.
И това което съм написал не е само за твоя сървър а за всички 3
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: * ` floddy
Скайп профил: floddy18
Обратна връзка:

Мнение от floddy »

Deagle-то предлагам да се остави само за терорист по 3-4 патрона (без резервни), хоока, както каза елите да е за някви секунди, хп-то и то е добре 30 е достатъчно
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
Обратна връзка:

Мнение от ThoR »

ElitePower. написа:Hook- а няма да се премахва, ще бъде направен да е за няколко секунди. Deagle-то остава, health-a съм го направил да дава по 30 кръв.
Направо всички да си метнем по една метла и да летим ко ще кажете. Тия неща,които правиш Ачка,са ебаси измислиците. Как Куката ще остава ве? С тия привилегии е безмислена играта. На Детрън се бяга и скача не се мятат куки по стените и пищак на терорист. Абсолютно нищо не си разбрал. Поне HPто е добре,другото е тотално разочарование,направо Хамлет ве,след седмица няма хора и ревете. Каквото искате правете,просто Ачо не си знае работата в момента.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

На мен пък ми е чудна тази привилегия -
a Имунитет и /vmenu - Няма как да бъдете Ban/Slay/Slap/Kick

Как така смс Админ няма как да бъде БАН? БАН права имат само от СА на горе, а ако Сървър Админ не може да банне СМС е пълна ПАРОДИЯ.

T-RAW e много прав и аз не мога да си обясня за какво са 3 deathrun сървъра ?

Почнете малко да слушате потребителите сървърите са за тях а не за админите.
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Achkata
Обратна връзка:

Мнение от ElitePower. »

puRple* написа:На мен пък ми е чудна тази привилегия -
a Имунитет и /vmenu - Няма как да бъдете Ban/Slay/Slap/Kick .Как така смс Админ няма как да бъде БАН? БАН права имат само от СА на горе, а ако Сървър Админ не може да банне СМС е пълна ПАРОДИЯ..
В другите сървъри Смс Админите може да нямат имунитет, но в моя сървър имат. При нарушиние от страна на Смс Админ имунитета му ще бъде премахнат и ще може да бъде наказнан. Вип екстрите са премахнати. В най-скоро време ще има други, които няма да пречат на никой. Темата да се заключи.
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”