1. Nick на Админа:pyre
2. IP на Админа: (Необходимо е ако Админът не е с Админския си nick)
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Балъчето слейва постоянно, защото ЯВНО някой не играе както той желае.
От кога трябва да ръшвам на ярд ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, че да умра ЗАДЪЛЖИТЕЛНО от гранатите, които мятат? Ако той излезне през вратите, от КОГА трябва всички терористи да бъдат СЛЕЙВАНИ?!
4. Доказателство: http://dox.bg/files/dw?a=3a2d4f129d
5. Сървър:dust 2 only
Оплакване от админ, предполагам тук?- pyre
- Новак
- Ник в играта: goze
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Оплакване от админ, предполагам тук?- pyre
Последно промяна от JukeCity на 15 Яну 2017, 18:24, променено общо 1 път.
Причина: Спазвай добрия тон!
Причина: Спазвай добрия тон!
- Супер потребител
- Ник в играта: * ` floddy
- Скайп профил: floddy18
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Оплакване от админ, предполагам тук?- pyre
И аз съм го забелязвал за такива неща. Иска да се играе по неговите правила до някъде и понякога се държи грубо с играчите.
- Аматьор
- Ник в играта: SlutMachine
- Скайп профил: bsslutmachine
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Значи ще каза две думи дори и да не е по правилата на форума.
Значи казвам са о ярд да се играе след което вие играете в базата си. По принцип можеше да кажеш се сменим щях да ви излизам на гранатите и на флашовете за мен няма проблем. А относно бана ти те баннах за час-два защото убиждаше дори за семейството ми говореше, а дали имам майка/баща незнаеш нали. Ако зелените и червените решат да ми махат правата няма никакъв проблем. Това е което имам да кажа.
Флооди към теб ще кажа едно не съм влизал в серверите от доста време засяках те веднъж кога видя тези неща който каза по горе като коментар може би преди 1 година?
Значи казвам са о ярд да се играе след което вие играете в базата си. По принцип можеше да кажеш се сменим щях да ви излизам на гранатите и на флашовете за мен няма проблем. А относно бана ти те баннах за час-два защото убиждаше дори за семейството ми говореше, а дали имам майка/баща незнаеш нали. Ако зелените и червените решат да ми махат правата няма никакъв проблем. Това е което имам да кажа.
Флооди към теб ще кажа едно не съм влизал в серверите от доста време засяках те веднъж кога видя тези неща който каза по горе като коментар може би преди 1 година?
bs kysa
- Баннат
Админа остава без права. Админ си, за да зпазваш реда в сървъра, а не да им наложиш своите измислени правила и да играят по твой вкус.Никой не е длъжен да играе само ярд. А за обидите нямам какво да кажа, в пълно право си беше да го наказваш.
Гозе относно теб нямам какво да кажа, винаги си бил такъв тип човек, който може само да обижда и да кълне. Просто не ти отива на годините да се държиш като 10 годишен хлапак. Бана ти се удължава за 1 ден, а ако продължиш по този начин няма да играеш в тази верига.
Гозе относно теб нямам какво да кажа, винаги си бил такъв тип човек, който може само да обижда и да кълне. Просто не ти отива на годините да се държиш като 10 годишен хлапак. Бана ти се удължава за 1 ден, а ако продължиш по този начин няма да играеш в тази верига.