Тази верига беше изключително популярна преди. Както виждате на снимката по-горе , цялата верига е пълна с играчи. Защо сега няма и един? В това мнение ще обясня няколко възможности от това да накарате играча "да му се догади" тук.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Екипа
Eкипът е нещото което отговаря за общо казано - всичко. От развитието на веригата, до комфорта на играча който е дошъл да разпусне.
Но тук далеч не е така. Тук е по-скоро като някакъв хаос. Всеки иска повече, но не се старае за да го получи, но добрите отговорници посръбнали от снощи дават, и дават, и дават.. дават за какво? За смъртта на веригата? 75 човека бяхте в екипа. За по-малко от 8-9 месеца спадна на 35-40. А посещаемостта по сървърите е спаднала с 70% от последните 8-9 месеца, и 90% от последните 2-3 години.. Тук можете да се замислите от какво е причинено. Докато екипа се старае "да задържи играчите", той си чеше мадете с извинение и мазния цитат "кат не ти харесва , има много други вериги", практически екипа си насочва пистолета към него си.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Поддръжката и сървърите
Не знам колко точно хора участват в тази поддръжка, но се вижда че не могат да предоставят качествена игра на своят народ.
Сървърите са меко казано за затваряне. Заради лошата платформа, и твърде късната реакция, тоя дет плаща за сървърите всеки месец по 100-200 лв трябва да помисли добре какво би направил с тези пари. Остави рекламата за секунда, и мисли за качеството, а не за количеството реклами които пускаш всеки божи ден с надеждата да влезе един играч, и да излезе пак от сървъра. Аз не знаех че нашата верига е живо плашило за играчите по страната.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Гледната ми точка - Обобщение
Сървърите са като децата, ако не можеш да се грижиш за тях, просто не ги създавай, мазохист..