Няма никакво значение коя ще хоства просто молбата ми е мода да се върне.
Drea<M>40 написа:В момента е важно да се поддържат сегашните сървъри. Рано е да се мисли за нови!
и къде си видял пълен бейсбилдър през 2017 , камоли да е от най-играните модове ?Huskoy ;] написа:Съгласен съм това е един от най играните модове!
Знам, че е стар но няма как за момента да се поддържа, разбираш ли? Ако можеше и аз щях да искам бхопа да се връщаNixe написа:Drea<M>40 написа:В момента е важно да се поддържат сегашните сървъри. Рано е да се мисли за нови!
Говорим за стар мод не за нов
Има хора дето си харесваT класикаWHITE SHADOW написа:и къде си видял пълен бейсбилдър през 2017 , камоли да е от най-играните модове ?Huskoy ;] написа:Съгласен съм това е един от най играните модове!
поредната глупост само за +1 мнение
1. Щом аз не мога да наемам сървъри за веригата, надали ти ще можеш?Nixe написа:Ако се съгласят големите, мода ще го конструирам и хоста ще бъде от мен и тогава ако се появи успеха те ще поемат сервера.
Има хора дето си харесваT класикаWHITE SHADOW написа:и къде си видял пълен бейсбилдър през 2017 , камоли да е от най-играните модове ?Huskoy ;] написа:Съгласен съм това е един от най играните модове!
поредната глупост само за +1 мнение
Ти изобщо мислиш ли? Не се обиждай, ама май не мислиш. Външен играч да хоства сървър за слака? Ти ли ще правиш мода? Задни вратички а-у? Има хора, които правят модове.[/mod]Nixe написа:1. Щом аз не мога да наемам сървъри за веригата, надали ти ще можеш? Не Ме интересува какво можеш ти!!
2. От компа ли ще го хостваш? - HE
3. Кой ще ти даде да правиш мод? - Ни тъ разбрах ко каза
4. Тва не е класика? - Ни тъ разбрах ко каза
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост