[Урок] Полезен KnifeArena урок!

Всичко свързано с Уроците за Counter-Strike.
Направа, обяснения, въпроси и отговори.
Аватар
Новак
Новак

Скайп профил: misterio-619
Обратна връзка:

[Урок] Полезен KnifeArena урок!

Мнение от -->Ice Pa!n<-- »

Въведение :
Много от вас са чували за KnifeArena и може би повечето сте се опитвали да я играете. В урока ще ви дам малко полезни съвети комбинирани с тактики и основни неща. Като цяло е много интересно (поне за мен). Надявам се скоро и -=GranDs=- да си имат една хубава KnifeArena Плезещ се.

Що е то KnifeArena ?
Във KnifeArena главната цел е да излъжеш опонента със твоя хитрина и да го заколиш! Повечето от вас казват '' Това си е чист късмет нищо не зависи от теб '' е аз съм почти на противоположното мнение. Мой съвет е да си изтеглите някой добър скин за нож или да си направите такъв за да ви стимулира. Не е и лошо да си пуснете любимата музика която също ще ви стимулира Намигване

Тръгвам направо на рязане, но винаги ме надхитряват?
Груба грешка е да тръгвате направо на рязане, защото почти винаги умирате. Ако сте на мост и сте двама се дърпайте назад и след като удари с ножа има секунда преди той да удари пак вие чакате точно него момент като се стараете да не ви среже от дълго разстояние. Ако сте много на моста тръгвате с ляв бутон на мишката като се целите право в главата и пак по същата стратегия се дърпате назад.

Стоя при Respaw-a на противниците?
След като сте вече там аз ви препоръчвам да използвате така нареченото ''Left and Right''. Лъжете противника като използвате лявото и дясното копче и правите нещо като завои и чакате в неподходящ за него момент да го срежете. Ако са много в повечето сървъри има AutoBhop. Почвате да скачате и се опитвате да избягате. Като се откажат да ви гонят се връщате обратно.

Надявам се информацията да ви е била полезна. KnifeArena сървърите в България са много малко на брой качествени затова ви препоръчвам на другите страни - Руски и други.
Копирано от цс-бг
Изображение
Изображение
Изображение

Обратно към “Уроци”