Виждал съм десетки пъти, как админи си играят в сървъра и в същото време по 1-2 хакера и никой нищо не им прави !!!!!!!!
До сега си виках,че може с добро да им се каже, да се научат, но явно не става така. Та за това започваме с РЕПОРТА !!!!
Ник на админа: NoobplaY
Ип на админа: Нямам си и идея, това вие ще го видите.
Провинение на админа: Играе си съвсем спокойно докато има явен хакер, като казвам явен имам в предвид ЯВЕН !!!!
Демо: http://dox.bg/files/dw?a=26647a8857
Играх около 2-3 минути виждайки хакера и чакайки "админа" да го банне или поне кикне !!! След като видях,че няма изобщо такова намерение, започнах да му се "карам" и стартирах демо(в първите 10-тина секунди от него се вижда хакера точно срещу мен) !!!
Хакера естествено като видя и лефтна . И се оказва,че админа нямал команда amx_last .
В демото 2 пъти по погрешка му пиша amx_lastip(просто в нерви и аз не съм сигурен какво правя

Това не става само с този админ и не само този път !!!! Не знам как допускате изобщо такива админи !!!
1-во - НЕ може да играе, не може и да скача?! Какво търси такъв човек в хнс сървър и то АДМИН(Нямам нищо против да се учи но за целта си има Трейнинг сървъри или поне като не може , да не е админ ! )
Послепис:
Нямам нищо против гореспоменатия админ ! Но щом няма да си върши работата, не мисля,че мястото му е там !
И няма да е само той. Всеки, който не си свърши работата, ще си получи своята отделна тема от мен. Докато не започне да си изпълнява задълженията !
Поздрави !