Оплакване от АДМИН !!!!!!!!!!!!!!

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Respected
Respected

Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Оплакване от АДМИН !!!!!!!!!!!!!!

Мнение от Truth »

Така, до сега я карахме "добрата" но като никой не разбира от добро. Ще разберете от ЛОШО!
Виждал съм десетки пъти, как админи си играят в сървъра и в същото време по 1-2 хакера и никой нищо не им прави !!!!!!!!
До сега си виках,че може с добро да им се каже, да се научат, но явно не става така. Та за това започваме с РЕПОРТА !!!!

Ник на админа: NoobplaY
Ип на админа: Нямам си и идея, това вие ще го видите.
Провинение на админа: Играе си съвсем спокойно докато има явен хакер, като казвам явен имам в предвид ЯВЕН !!!!
Демо: http://dox.bg/files/dw?a=26647a8857

Играх около 2-3 минути виждайки хакера и чакайки "админа" да го банне или поне кикне !!! След като видях,че няма изобщо такова намерение, започнах да му се "карам" и стартирах демо(в първите 10-тина секунди от него се вижда хакера точно срещу мен) !!!
Хакера естествено като видя и лефтна . И се оказва,че админа нямал команда amx_last .
В демото 2 пъти по погрешка му пиша amx_lastip(просто в нерви и аз не съм сигурен какво правя :) но 3-тия път се поправих и му казах каква е командата . )

Това не става само с този админ и не само този път !!!! Не знам как допускате изобщо такива админи !!!
1-во - НЕ може да играе, не може и да скача?! Какво търси такъв човек в хнс сървър и то АДМИН(Нямам нищо против да се учи но за целта си има Трейнинг сървъри или поне като не може , да не е админ ! )

Послепис:
Нямам нищо против гореспоменатия админ ! Но щом няма да си върши работата, не мисля,че мястото му е там !
И няма да е само той. Всеки, който не си свърши работата, ще си получи своята отделна тема от мен. Докато не започне да си изпълнява задълженията !

Поздрави !
Hide'N'Seek 100aa records :
Longjump : 258 block | 259.380 stats /Sideways : 258 block | 259.430 stats
CountJump : 269 block | 273.9 stats
DoubleCountJump : 273 block | 276.9 stats
MultiCountJump : 270 block | 275.xxx stats
StandUpCountJump : 272 block | 275.8 stats

Longjump клипове Линк
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DemoLitioN
Обратна връзка:

Re: Оплакване от АДМИН !!!!!!!!!!!!!!

Мнение от DemoLitioN »

Това дали е добър играч или не, не означава, че не е добър Админ.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ----》卐《----
Обратна връзка:

Мнение от skobata »

Аз да съм Про на Deathruna или в WC3 Respawn? Ти с това твое изказване,сякаш казваш на всички админи,който не са добри да се откажат,да играят CS. Според мене дадения админ не е сгрешил с нищо можел си да направиш демо на хакера и да го поставиш тук --> http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... 9&start=60
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: pALqkA^^ / BabyMaker
Обратна връзка:

Мнение от pALqkA^^ »

NoobplaY е в изпитателен срок това значи ,че все още няма права за бан (дори и да го кик ,хакера ше си влиза отново и отново , може дори и с друг ник )
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Truth »

DemoLitioN написа:Това дали е добър играч или не не означава, че не е добър Админ.
А това в демото,че не си върши работата и то не за пръв път се случва това , какво означава според теб бе ? Или не си правиш труда да гледаш демота, а само да се изказваш неподготвен ?

И о ДА в хнс-то има огромно значение това, да можеш да играеш за да си вършиш работата.
В този случай хакера се вижда от километри, ами какво правим като играе с някой скрипт, който едвам се забелязва и само хора който имат доста опит могат да го различат ???

skobata написа:Аз да съм Про на Deathruna или в WC3 Respawn? Ти с това твое изказване,сякаш казваш на всички админи,който не са добри да се откажат,да играят CS.
Къде съм го казал това ? Според мен за да си админ трябва да имаш опит в дадения сървър, иначе за кво си там ? Не е ли така ??? Или всякакви "АЙЛЯЦИ" може да си стават админи "за престиж", а да не вършат никаква работа ?

И като цяло не разбирам защо се обаждате в тема, която не ви засяга по никакъв начин!
Като има оплакване от вас си пишете. Или тук гледайте демото преди да си казвате "мненията", защото съдейки по тях 100 % и двамата не сте гледали демото.
Или обичате да трупате постчета?!

pALqkA^^ написа:NoobplaY е в изпитателен срок това значи ,че все още няма права за бан (дори и да го кик ,хакера ше си влиза отново и отново , може дори и с друг ник )
И ????????? Естествено,че ще го киква бе ??? Тоя изпитателен срок за какво е ? Нали трябва да върши нещо ?? Или хакера да разваля играта на всички " щото нашенеца няма бан" ? Като го мързи да киква , да СЛЕДИ ЗА ХАКЕРИ БЕ, НАЛИ ЗА ТОВА Е АДМИН ! ДА направи демо да снима ип и да го репортне за да го баннат !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Или тва е моя работа , нормалния играч да репортва и да си хаби времето, докато админа си "разцъква" за кеф без никакви задължения ?

ЕВАЛА ВИ ПРАВЯ ЗА ИЗКАЗВАНИЯТА НА ТРИМАТА !!!!!!!!!!!!!!!!!! 3-коментара които гласят " Админите не са длъжни да си вършат работата" ЕВАЛААААААААААААА !!!!

Longjump клипове Линк
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от Wargy »

Ип на админа: Нямам си и идея, това вие ще го видите. "За другия път просто пиши в конзолата "amx_showip" Тази команда е и за играчи.Второ по коментар Palqka ^^ Дори да смени ника ако първия път е видял ип-адрес чрез по горе посочената команда може преспокойно да напише 2-ри пат и да сравни ип-адресите. Тей като е в изпитателен срок след този пост админи знаят ще го наглеждат ако евентуално сметнат може да му махнат правата. Това е само мое мнение нищо лично. :coffee:

На дявам се че тук не е само за админи да пишат ако съм сбърка извинявам се. :inlovee:
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Truth »

Wargy написа:Ип на админа: Нямам си и идея, това вие ще го видите. "За другия път просто пиши в конзолата "amx_showip" Тази команда е и за играчи.Второ по коментар Palqka ^^ Дори да смени ника ако първия път е видял ип-адрес чрез по горе посочената команда може преспокойно да напише 2-ри пат и да сравни ип-адресите. Тей като е в изпитателен срок след този пост админи знаят ще го наглеждат ако евентуално сметнат може да му махнат правата. Това е само мое мнение нищо лично. :coffee:

На дявам се че тук не е само за админи да пишат ако съм сбърка извинявам се. :inlovee:

Не знам дали е само за админи , но твоя отговор е първия смислен тук !
А относно ип то . Знам как да видя , но докато "редях" въпросния админ, защо не си върши работата, той излезе и нямах време да проверя за ип то му !

Longjump клипове Линк
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Обратна връзка:

Мнение от Genata »

давай го по кротко,колегите горе са го казали точно и ясно -ключ на темата !
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”