На това ли викате компетентно мнение ?

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Respected
Respected

Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

На това ли викате компетентно мнение ?

Мнение от Truth »

от skobata » 29 Юни 2012, 22:56

Аз да съм Про на Deathruna или в WC3 Respawn? Ти с това твое изказване,сякаш казваш на всички админи,който не са добри да се откажат,да играят CS. Според мене дадения админ не е сгрешил с нищо можел си да направиш демо на хакера и да го поставиш тук --> viewtopic.php?f=196&t=1139&start=60
Значи, дадения админ не е сгрешил като не прави нищо спрямо хакера ? А това е мое задължение на "обикновения играч" ?
Това ли ми казваш ?
Аз да ви следя за хакери и да ви репортвам, докато админите си "разцъкват" вътре( о ама чакай,че то аз точно това правя)?
Следователно, според твоето изказване, админите са за красота в сървъра ?

И @Genata ми локва темата с изказването,че :"колегите по-горе са казали всичко точно и ясно" ?

Та**к ли си правите или ? Не съм претендирал да му махнете правата ! Написах темата за да го/ги стегнете малко тези админи, да вършат нещо( не казвам всички, има и доста които се стараят и си вършат задълженията :) )

Ако на някого тук не му е ясно как се процедира( защото така изглежда ) да ви обясня ?
Админа няма права за бан ? ОК и ?
Има за кик нали ? Гледа ип то на хакера и го киква, хакера влиза пак, админа го киква пак и така докато хакера не се откаже или админа не му направи демо и го даде тук за да го баннете ?

Защо от изказванията ви се разбира само,че аз трябва да го репортна ? Малко ли съм репортвал до сега ? Дори онзи "нешков" ли какъв беше където лъжеше всички админи,че не е хак ? Ами в игра колко пъти съм помагал на админите ?
Обяснете ми ако обичате как така "админа няма вина,че не се занимава с хакерите " а "аз съм трябвало да го репортна"? И накрая аз излизам виновен,че карам админа да си свърши работата ? Малко ми се губи логиката тук ?
Hide'N'Seek 100aa records :
Longjump : 258 block | 259.380 stats /Sideways : 258 block | 259.430 stats
CountJump : 269 block | 273.9 stats
DoubleCountJump : 273 block | 276.9 stats
MultiCountJump : 270 block | 275.xxx stats
StandUpCountJump : 272 block | 275.8 stats

Longjump клипове Линк
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DemoLitioN
Обратна връзка:

Re: На това ли викате компетентно мнение ?

Мнение от DemoLitioN »

Първо внимавай с тона. Второ за някой неща си прав, но от толкова много писане сам си се забравяш, Ако си писал на дадения Админ независимо какъв ранг е, че даденият играч е с хак, а той не е излезал да го провери, е виновен той. Мисля, че в предишната тема не ме разбра правилно затова ще ти го кажа отново Това дали даден Админ не е добър, независимо в кой сървър е Админ, това не означава, че не става за такъв. Не оправдавам дадения Админ, но всеки греши и хубаво е, че има съвестни играчи, които ги е грижа. Демото, което си представил ще бъде разгледано и ако решат главните ще накажат дадения Админ, разбира се ще се изслуша и неговата версия.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Ивчо »

В предната тема са ти обяснили ,че той е помощник админ от скоро , което значи ,че няма как да знаем преди да изтече тестовия период става или не за админ.С тази тема която си написал ,ще бъде следен по изкъсо.Благодаря.Колкото до админите ,за там ни трябват затова и темата ти не е изтрита, ако имаш желание можеш да си промениш мнението...
"DemoLitioN : Пламене жив ли си или играеш ЛИГА ?"

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Truth »

DemoLitioN написа:Първо внимавай с тона. Второ за някой неща си прав, но от толкова много писане сам си се забравяш, Ако си писал на дадения Админ независимо какъв ранг е, че дадения играч е с хак, а той не е излезнал да го провери е виновен той. Мисля, че в предишната тема не ме разбра правилно затова ще ти го кажа отново Това дали даден е Админ не е добър независимо в кой сървър е Админ, това не означава, че не става за такъв. Не оправдавам дадения Админ, но всеки греши и хубаво е, че има съвестни играчи, които ги е грижа. Демото, което си представил ще бъде разгледано и ако решат главните ще накажат дадения Админ, разбира се ще се изслуша и неговата версия.

Тона ми си е напълно нормален . А относно къде е админ , явно ти не си ме разбрал . Нямам нищо против момчето да е админ .
Просто не си върши работата и се опитвах да променя това . Случаят с този админ не е за пръв път ! Абсолютно същото се е случвало вече и съм му казвал да си върши работата , но очевидно той не го прави.
НЕ искам да му се махат правата, искам просто да поеме отговорност и да се старае в задълженията си.
Пуснах ви тема за админ, на която може да се каже,че не обърнахте никакво внимание .
С ръка на сърцето мога да кажа,че съм един от най-добрите в България на тема хнс( не най-добрия има и по-добри) но един от най-добрите ! И ще помогна супер много в развитието на сървъра и чистенето от хакери . Но уви на никой това не му пука очевидно.
За това реших поне да ви помогна да си стегнете другите админи за да се играе спокойно в сървъра !

Как да не се ядоса човек когато се опитва всякак да помогне,а вие сякаш се подигравате ?
Пак да кажа, не искам да му се махат правата или да го наказвате, просто искам да върши това за което е там.
Щом аз нямам привилегията да го правя, поне тези които имат да си вършат задълженията : )

Ивчо написа:В предната тема са ти обяснили ,че той е помощник админ от скоро , което значи ,че няма как да знаем преди да изтече тестовия период става или не за админ.С тази тема която си написал ,ще бъде следен по изкъсо.Благодаря.Колкото до админите ,за там ни трябват затова и темата ти не е изтрита, ако имаш желание можеш да си промениш мнението...
Разбирам напълно , просто мен тези неща ме ядосват . И се опитвам да ги променя , а колегите ти в предната тема сякаш се подиграха с труда ми ? Или поне така се изказаха .... !
Относно това за темата ми ... Какво има да му променям на мнението си . Всички админи в хнс-то ме знаят що за играч съм и дали някога съм обиждал(освен някой нагли хакери , за тях си признавам) И им помагам винаги щом мога ! Пуснах тема всички админи си казаха мнението( което според мен клони на "за") и никой от главните не обръща внимание ? ... Как човек да има желание да ви помага когато на вас сякаш не ви дреме ?
С теб си писах и на лично и ти казах,че ако стана админ при първото оплакване може да ми махнете правата . И няма да кажа нищо ! Това е защото имам супер много опит и в админство и в хнс и няма и да збъркам. Единствено хакерите ще сбъркат като влизат :) .
Убеден съм в качествата си . И гарантирам,че няма да бъдете разочаровани ( това не го казвам сега за да ме правите амдин, надявам се това е ясно ! )
Решенията за това дали ще стегнете админа и дали ще правите мен админ си е лично ваш избор .
Изказах си личното мнение. И не искам да споря повече... Изхабих достатъчно нерви за тази вечер .
Hide'N'Seek 100aa records :
Longjump : 258 block | 259.380 stats /Sideways : 258 block | 259.430 stats
CountJump : 269 block | 273.9 stats
DoubleCountJump : 273 block | 276.9 stats
MultiCountJump : 270 block | 275.xxx stats
StandUpCountJump : 272 block | 275.8 stats

Longjump клипове Линк
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Ивчо »

Както казах , можеш да си промениш мнението в кандидатурата.Ако остане същото ще уважа решението ти и ще я отхвърля.А тук слагаме ключ.
"DemoLitioN : Пламене жив ли си или играеш ЛИГА ?"

Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”