Anticheat за HNS

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Новак
Новак

Скайп профил: blo0dthir5ty
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Anticheat за HNS

Мнение от ZzZzZ »

Здравейте, предлагам ви нещо което ще е доста полезно за сървара и самата игра вътре в него. Сложете един античийт дори да е най-елементарния ще хваща повечето bhop скриптове и ground strfs скриптове, също така почнаха наскоро да влизат доста strf скриптове, хора с developer и Jump Bug скрипчета. Не позволявайте сървара да ви западне заради хлапета който не могат грам да играят. Благодаря ви за отделеното внимание.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: r1oday
Скайп профил: r1odayftw
Обратна връзка:

Re: Anticheat за HNS

Мнение от r1odayftw »

Напълно ЗА да се сложи,но ако можеш намери плъгин и дай линк . Лично аз днес съм качил доклада за 3 хакера ....
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Ивчо »

Да.Няма да е лошо да предложиш някои, защото всички който сме пробвали за нищо не стават.
"DemoLitioN : Пламене жив ли си или играеш ЛИГА ?"

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Truth »

ZzZzZ написа:Здравейте, предлагам ви нещо което ще е доста полезно за сървара и самата игра вътре в него. Сложете един античийт дори да е най-елементарния ще хваща повечето bhop скриптове и ground strfs скриптове, също така почнаха наскоро да влизат доста strf скриптове, хора с developer и Jump Bug скрипчета. Не позволявайте сървара да ви западне заради хлапета който не могат грам да играят. Благодаря ви за отделеното внимание.
Не си много наясно с защитите явно .
Та да кажа ...

1. Anti kzh hack на Костов - Ако си с най-обикновено кзх, да ще те хване . Но вече са доста малко хакерите, които ползват старите кзх-та .
2. Anti xHack - Повечето са пълни боклуци и спират отново най-старите версии на този хак. Сегашните, които са с променени команди, никакъв шанс да ги хване . А тези, които уш са хубави, си банват и обикновенни играчи .
Тук спасението е с платен плугин ( до сега само 1 читав съм виждам в Украински сървър ) .
3.Девелопер - Абсолютно няма позволен плъгин, който да работи на сървъри с "double protocol version" Единствено може да се спре ако сървъра е само за Стеам без ,,dproto,,
4.Има само 1 плъгин, който може да свърши някаква работа и то това е : https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=66741
Единствено този плугин до сега не съм видял да прави грешки и слайва(след което киква) играчите които използват бхоп и гс скриптове. Отново не хваща всички.. но като цяло върши работа .

Това е от мен . Ако решите добавете и anti-kzh на Костов 3.0.1 поне някакъв процент от хакерите ще спира ...
Hide'N'Seek 100aa records :
Longjump : 258 block | 259.380 stats /Sideways : 258 block | 259.430 stats
CountJump : 269 block | 273.9 stats
DoubleCountJump : 273 block | 276.9 stats
MultiCountJump : 270 block | 275.xxx stats
StandUpCountJump : 272 block | 275.8 stats

Longjump клипове Линк
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DemoLitioN
Обратна връзка:

Мнение от DemoLitioN »

Ако ще се слага Античийт, то ще е само един, няма как да се слагат повече, защото ще товарят много.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Аватар
Новак
Новак

Скайп профил: blo0dthir5ty
Обратна връзка:

Мнение от ZzZzZ »

Herion написа: поне някакъв процент от хакерите ще спира ...
Писа писа писа и накрая пак дойде на моите думи. То е ясно че всички хакери не могат да бъдат избанвани от един античийт, затова си има админи. Идеята ми е поне някакъв процент примерно от 3 поне 1 да изгърми по добре ще е от сегашното положение.

А относно това да предложа някакъв античийт. Не съм много навътре с тези неща но ще поразпитам тук таме имам познати които държат вериги със сървари и ще ме консултират. А и нали си имате тук един философ който явно е по навътре с нещата да ви даде нещо читаво.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Truth »

ZzZzZ написа: А и нали си имате тук един философ който явно е по навътре с нещата да ви даде нещо читаво.
Хаха, ако под философ визираш мен . Ами да аз съм дал в поста си , ако не си забелязал . Занимавам се с хнс игра/модове и т.н. от 2г. и по-читаво от това, което съм предложил, няма да намериш без пари .
Щом за теб, някой, който разбира от нещо е философ . Евала интелектуалецо !
Hide'N'Seek 100aa records :
Longjump : 258 block | 259.380 stats /Sideways : 258 block | 259.430 stats
CountJump : 269 block | 273.9 stats
DoubleCountJump : 273 block | 276.9 stats
MultiCountJump : 270 block | 275.xxx stats
StandUpCountJump : 272 block | 275.8 stats

Longjump клипове Линк
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”