Оплакване от Админ

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: US [Navy]'
Скайп профил: Лично
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Оплакване от Админ

Мнение от usNAVY »

Искам да се оплача от поведението и неприличното държание на един от админите ви в Deathrun сървъра.
Nick: Fragman
Провинение: Тази сутрин докато си "джътках" deathrun-a имаше едно момче което бъгна капанче и вашият админ (Fragman) започна да му се кара по много неприличен начин. В този момент аз му пиша : "приятел ти си админ дръж се по - културно", а неговата реплика беше : "мълчи ВЕ помияр". Аз не съм човек който би търпял подобно нещо и влязъхме в словесен спор, както и да е аз получих съответно 1-2 кик-а с по някоя друга псувня.
Приключенията ни не спират до тук. Този следобед влизам пак в сърварчето, моят приятел и той там, този път обаче беше мирно - до едно време, когато едно момиченце влезе терорист в нов рунд... Тя си дописваше изречението за чата и явно е била 4-5 секунди АФК.. ноо на Fragman това не му хареса и започна да си показва културата с изрази като : "пускай МА" "пускай капаните МА"...
Наистина може да е добър админ и играч но това не е начинът да прави забележки. От тук наататък вие решавате какво да правите, мое задължение беше да пусна темата. Приятен ден! :cheers:
A friend is one who has the same enemies as you have.
Abraham Lincoln
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: AntiStars ;]
Скайп профил: ...
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Оплакване от Админ

Мнение от AntiStars »

http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... =78&t=3526 Това е темата за оплакване от админи!А без доказателства червените нищо немогат да направят.
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”