[Кандидат админ] SS Hide`N`Seek - Jump3R^_x
1. Трябва да имате навършени 16 години! (Напишете годините си!) - след 4 месеца навършвам 16 (1996)
2. Трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Да имам ги
3. Напишете вашето име! - Тодор Шопов
4. Напишете вашият ник! - RTL # Jump3R^_x
5. Защо искате да сте админ в нашите сървъри?(с какво бихте били полезен в развитието на форума/сайта/сървърите?) - Ентусиаст съм от към поддържането на даден Counter Strike 1.6 сървър да е "чисто" и приятно място за игра местенце, където винаги можеш да се забавляваш с приятели.Опитът ми със самата игра Counter Strike 1.6 е доста голям, и от страна на администраторското място, и разбира се от потребителското. Бил съм админ в UCTT Hide n Seek сървър в продължение на 2 години, като имах следните права "acdefghijmnopqrstu". Също така съм бил админ в Cs-Ultimate Deathrun в продължение на година, но за съжаление след известо време се разпадна, покрай gametracker-а и много други причини, където отначало описвах действията си, но след време бях повишен на "Сървър Админ". Целият ми опит за цялата игра се равнява на 7 години(твърдо казано). В момента отделям известно време на Hide n Seek сървър-а ви, но също така и на клан сървърът ми. След доста работа покрай плъгините, конфигс.ини и много други текстови документи, създадох 2 мода - Hide n Seek и Kreedz. Мога да твърдя, че съм наясно с всички команди, както и подръжка на даден сървър
6. Начин за връзка, най-добре скайп в краен случай емайл. - diablo_war_96 , bloodzombie@abv.bg
Поздрави!
[Кандидат админ] SS Hide`N`Seek - Jump3R^_x!
- Новак
- Respected
- Ник в играта: Valve
- Скайп профил: bogomilkorbankolev_97
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат админ] SS Hide`N`Seek - Jump3R^_x!
Първо нямаш минималните 30 часа,2ро нямаш никакви доклади на нарушители Против
Офтопик:
- Respected
- Ник в играта: Ianko
- Скайп профил: ianeto666
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат админ] SS Hide`N`Seek - Jump3R^_x!
ОТХВЪРЛЕН! направи нужните часове и пробвай след месец