-------------------
1. Трябва да имате навършени 16 години! - Петър на 17г., от гр. София.

2. Трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам ги...
3. Напишете вашето име! - Петър.
4. Напишете вашият ник! - BanichKa <33.
5. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? - Както казах и по-горе, в сървъра цари пълен и разрушителен хаус. Администраторите (не смс) не смогват. Освен това JailBreak, e сървъра, който най-много се нуждае от администратори. Мога да помогна с много неща на веригата, както и на сървъра. Повечето вече ги демонстрирах, това са: мапинг, ВЪЗПИТАНИЕ, голям опит с амхх. Те първа имам още много неща, с които да помогна. (ще ги запазя в тайна). Защо искам да съм администратор ли? Последните мнения от тази тема, ще Ви отговорят на въпроса: Цък Разбирам че понякога съм влизал (3-4пъти) в конфликти, не само с играчи, а и с администратори и вип играчи, но това е точно поради причината че няма администрация която да подтикне хората да научат правилата. Всички спорове в сървъра ми, са били заради НЕ спазване на правилника. Не съм имал конфликти в лично отношение.
6. Начин за връзка, най-добре скайп в краен случай емайл. -Скайпа ми е на профила.
<-------------------------