Подредба надзиратели

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Just^Me
Скайп профил: cska_forever555
Вашият пол е: Мъж

Подредба надзиратели

Мнение от Just^Me »

В тази тема ще направя една подредба на надзирателите зависимост от това колко са те,админи ще решът дали става (права тази тема зареди моето възмощение,че повечето пъти когато сам Симон никой не ме пази и постоянно ми правят бунтове.Ето я моята подредба:
1 надзирател-1 симон
2-надзиратели-1 симон и 1 плутно до него и го пази
3-надзиратели-1 симон и 2 плутно го пазят
4-надзиратели-1 симон,2 го пазят и 1 гледа на камерите (ако има такива) за бегалци и ако види някой веднага сигнализира и единия
който е пазил симона отива да го убие,а този на камерата пази симона,ако няма камери има 1 симон + 2 които го пазят + 1 който проверява местата за бягство.
5-надзиратели-1 симон + 2 плътно го пазят + 1 който помага на симона със командите му + 1 който гледа за бегалци
6-надзиратели-1 симон + 3 плътно го пазят + 1 който помага на симона със командите (ако се чудите как му помага,имам предвид симона е казал примерно koito izleze mre и той помага да проверява килиите и т.н) + 1 който гледа за бегалци (най-добре да има камери и той да гледа на тях така ще пази и стаята с оръжия.
7-надзиратели-1 симон + 3 го пазят + 1 помага на симона + 1 стои с AWP и подсигорява всички + 1 който гледа за бегалци
Това беше моята подредба ще сам щаслив,ако заработи поне честично,опс забравих да поясна
Надзирателите се разбират кой каква длъжност да изплъняват когато започне нов рунд и това ще отнема малко повече време ,и ако има недоволни затворници ще бъдат Гагвани по 5 минути.
Това са моите предложения
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ivailo
Скайп профил: undertaker239
Обратна връзка:

Re: Подредба надзиратели

Мнение от ivailo »

Не видях смисъла на тази тема нещо, и леко нищо не разбрах. Подредбата на СТ-тата е такава каквато те си я направят и както те си искат, то за това е игра,за да има и издънки единият отбор да бие,другият да падне. Честно казано малко ти е ненужна темата :)
България Над Всичко !
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”