Помощ с СМС запазен ник
- Напреднал
- Ник в играта: Inflame
- Скайп профил: frostnecckro1
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Помощ с СМС запазен ник
Искам да се обърна към червените.Спечелих смс запазен ник от томболата с номер 7 но немога да си го активирам защото съм смс админ и системата ми исписва че никът е зает ако може някак си да ми добавите смс запазения ник в Деатрън много ще съм ви благодарен пишете ми на ЛС да ви дам кода ако стане.Мерси предварително
- Respected
- Ник в играта: ivailo
- Скайп профил: undertaker239
- Обратна връзка:
Re: Помощ с СМС запазен ник
не е ли по логично ти да пишеш на червените, от колкото те на теб? Проблема е в теб пиши на Янко или Гената или на някои друг и той ще ти оправи проблемаInflame написа:Искам да се обърна към червените.Спечелих смс запазен ник от томболата с номер 7 но немога да си го активирам защото съм смс админ и системата ми исписва че никът е зает ако може някак си да ми добавите смс запазения ник в Деатрън много ще съм ви благодарен пишете ми на ЛС да ви дам кода ако стане.Мерси предварително

България Над Всичко !
- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
след като си смс админ с дадения ник,не можеш да го регистрираш никъде другаде като запазен,просто си избери друг ник

- Администратор
- Ник в играта: asddd
- Обратна връзка:
Запазих ти същия ник с който си админ в JailBreak-а и в Deathrun по твое желание, той ще изтече също след 23 дена, 2 часа когато изтичат правата и в JailBreak-а
ЗАКЛЮЧВАМ!
ЗАКЛЮЧВАМ!
Ако искаш да си умен, научи се разумно да питаш, внимателно да слушаш,
спокойно да отговаряш и да престанеш да говориш, когато няма какво да кажеш!
спокойно да отговаряш и да престанеш да говориш, когато няма какво да кажеш!