Здравейте. Искам да попитам дали ще може да ми смените правата защото обърках сървъра..
Аз исках да прата смс за Дуст2 Арена но обърках и пратих за Зомбито...
Ако може да ми ги сложите правата на дуст2 Арена ще ви съм много благодарен..
Въпрос
- Супер потребител
- Respected
- Ник в играта: Ianko
- Скайп профил: ianeto666
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Въпрос
Преди беше смс админ в зомбито не знам какво си объркал, но щом казваш, че този път искаш в дъста добре. Готов си вече смс в дъст2, ако имаш проблеми с паролата сега ми напиши на ЛС нова и всичко ще се оправи.
И отново темата ти не е в правилния раздел! кога ще се научиш или ще трябва да мотивирам? местя в правилния раздел който е СМС Услуги близко е до акъла щом имаш въпрос относно смс-а ти ;)
И отново темата ти не е в правилния раздел! кога ще се научиш или ще трябва да мотивирам? местя в правилния раздел който е СМС Услуги близко е до акъла щом имаш въпрос относно смс-а ти ;)

- Супер потребител
Вече съм админ Iankо.. мерси аз и във дуст2 бях и във зомбито но обърках сървърите и затова искам във дуст2 

Ако някой ден скоростта ме убие, не тъгувайте, защото аз се усмихвах, Paul Walker!!

- Собственик
- Ник в играта: bugi_man
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
темата ти е наименувана не според правилата на форума за това съвета ми е да ги прочетеш внимателно http://www.slackserv.com/forum/viewtopic.php?f=141&t=9 и по конкретно 2-ра точка!