Nick: Shackeraaa
IP: 46.249.92.71
Администратор: boqn.bg
Server: Slackserv.com # Warcraft 22lvl
Обосновка: Качването на мапа било забранено (било бъг – като е бъг да се оправи картата специално за war3).
Глобален администратор съм в UCTT и достатъчно добре знам правилата, маповете и всичко останало (още повече, че съм на достатъчно години - 35 - за да знам доста неща за цс, халф лайф и много други). Тук администраторите са под всякаква критика и това ми направи впечатление не само в war3 сървъра, но и jail и някои други сървъри! Играчите си псуват на воля, ползват си хакове, има 2-3 администратора в сървърите и не правят каквото и да било. Нека се вземат мерки - нямам нищо против Боян - 2-3 пъти влизаше когато съм играл и си вършеше добре работата (не искам да получава предупреждение или каквито там наказания правите) но бих искал да се вземат нужните мерки към останалите СМС администратори които не си вършат работата както трябва! Няколко пъти бях потърпевш от некомпетентната преценка на няколко администратора ( злоупотребявал съм с писането в админ чата - че той нали е за това да се пише в него когато има хакер и да се предупреждават администраторите за хакери и тем подобни). Просто нямам думи!
Демо - не мога да си го намеря в цс-папката! Може би проблема е във вас а не в мен! Не ми се е записало автоматично както се предполага да е! Както и да е - не ми е за бана от 30 мин. Въпроса е да бъдат прегледани нещата и най-вече - да се обърне внимание на работата на вашите администратори - некомпетентната им работа влияе както върху играта, така и на играчите (които не си позволяват да използват непозволени средства и неподходящи и нецензурни думи и изрази).
ПС: Ще съм благодарен ако все пак някой администратор от форума погледне оплакването ми и се надявам да ми пише на ЛС или на email-a ми ( поне лично да разбера дали ще бъдат предприети някакви мерки срещу анархията в сървърите от админите или не)?!?!?!?!??!?!?!?
Оплакване от boqn.bg
- Новак
- Respected
- Скайп профил: nekafnikaf
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Оплакване от boqn.bg
Здравей, моля да се запознаеш с правилата на съврърите ни преди да съдиш кой как си върши работата.
Втора точка от правилата за Warcraft 22lvl:
2.Забранено е катеренето по картите под всякаква форма !
Наказва се с : Slay В последствие и Kick или бан по преценка на админа.
Всяка верига си има различна политика/правила, и това че знаеш правилата на UCTT - не означава, че знаеш и нашите.
А колкото до SMS Админите - те нямат задължения, освен да не нарушават правилата! Ако искат - ще си ползват правата, ако не искат - няма.
Не знам колко време си отделил за сървърите ни, но всичко което си описал е силно преувеличено.
Втора точка от правилата за Warcraft 22lvl:
2.Забранено е катеренето по картите под всякаква форма !
Наказва се с : Slay В последствие и Kick или бан по преценка на админа.
Всяка верига си има различна политика/правила, и това че знаеш правилата на UCTT - не означава, че знаеш и нашите.
А колкото до SMS Админите - те нямат задължения, освен да не нарушават правилата! Ако искат - ще си ползват правата, ако не искат - няма.
Не знам колко време си отделил за сървърите ни, но всичко което си описал е силно преувеличено.
Последно промяна от izmisleN на 13 Ное 2012, 03:59, променено общо 4 пъти.

- Respected
Без доказателство незнам къде си тръгнал??Нали си много компетентен какво очакваш да стане без доказателства?Демото си го записва без проблем, това че ти си толкова компетентен и кадърен, че не можеш да го намериш или да си оправиш цс-а е отделен въпрос.Относно компетенцията на админите ни не се притеснявай за това екипа си е наред и съм сигурен, че е в пъти по-добър от вашия..просто не ме карай да вляза и да ти покажа, че преценката ви не става за 1 стотинка.За качването по мапа и т.н. всяка верига си има определени правила, които си длъжен да прочетеш и да спазваш по време на играта си.А до това за СМС администраторите те не са част от екипа на веригата те са просто хора, които са платили за правата си и при оплаквания за неспазване на тяхните задължения или превишаване на правомощията им те биват отнети.Следващия път като ще се оплакваш с доказателства по образеца!!!
- Новак
Сегааа - момчета нека не се караме или да изпадаме в излишни разправии! Просто споделих неволите си в сървърите! А кръстих оплакването си - от boqn.bg, просто защото от него ми беше последният бан - нищо повече! Специално в случая може аз да съм виновен - няма проблем! Изтърпявам си бана и това е! Демото, че не мога да го намеря и да го кача - е не мога. Достатъчно време съм администратор (при това глобален - да не говорим и за факта, че съм член и на екип банове във гореспоменатата верига) за да знам къде се съхраняват демотата. Пак казвам - нямам нищо против админа - върши си добре работата (и не желая да получава каквито и да било наказания или тем подобни). Въпроса беше принципен - не специално към него, а конкретно към администраторите които не знаят (или не им е угодно) как да си вършат работата! Просто такъв беше момента и в случая ме банна Боян (който си вършеше работата както трябва - грешката си беше моя). Използвах просто този случай за да се оплача от останалите админи които не знаят кога и как да си вършат работата!
Отново ще повторя - не ми е за бана от 30 мин! Боян си върши работата както трябва, но има дооооста други, които не се справят с това толкова добре!
ПП: И хайде нека не се надцакваме кои екипи са по-добри от другите (доста по-голям съм от теб и с доста по-богат опит и като игра и като администратор и като всичко - толкова демота и толкова оплаквания от админи съм прегледал, че ти не можеш да ми стъпиш и на малкия пръст на крака- това е просто между другото и да го имаш в предвид)! Знам как се пуска оплакване, знам къде се намират демотата и всичко останало.Специално в случая - да - качвах се на мапа, но мапа предполага и предразполага за war3 сървър качване на определените места и в случая не бях единствения който се качваше на мапа! Дали е бъг? Не! Мапа е такъв за war3 сървър и ако вие не знаете маповете за мода и къде и как да играете - не е в мен проблема!
И все пак - ДЕМО ТУК!!!
Отново ще повторя - не ми е за бана от 30 мин! Боян си върши работата както трябва, но има дооооста други, които не се справят с това толкова добре!
ПП: И хайде нека не се надцакваме кои екипи са по-добри от другите (доста по-голям съм от теб и с доста по-богат опит и като игра и като администратор и като всичко - толкова демота и толкова оплаквания от админи съм прегледал, че ти не можеш да ми стъпиш и на малкия пръст на крака- това е просто между другото и да го имаш в предвид)! Знам как се пуска оплакване, знам къде се намират демотата и всичко останало.Специално в случая - да - качвах се на мапа, но мапа предполага и предразполага за war3 сървър качване на определените места и в случая не бях единствения който се качваше на мапа! Дали е бъг? Не! Мапа е такъв за war3 сървър и ако вие не знаете маповете за мода и къде и как да играете - не е в мен проблема!
И все пак - ДЕМО ТУК!!!
- Напреднал
- Обратна връзка:
А бе човек, стига си парадирал ,че си с опит ,че не знам си кво, в тая /...верига дето завистливия ви собственик(kaspar4o) заедно с онова дете ретърн флуудят 70% от по-малките вериги, включително и тази.Не си единтвен дето си с голям опит.В случая може да допуснеш факта, че във веригата няма човек, който да коригира картите, пък и не е задължително да го прави...Да , има такива вериги с единични корекции,ноо това е плюс, а не задължение.Влизаш в даден сървър и четеш правилата! ""Други имало'"- е какво като има други?!Всичките сте в нарушение!Най-вероятно те са те последвали.
А за смс админите е просто глупаво да се коментира тяхната преценка ..
А за смс админите е просто глупаво да се коментира тяхната преценка ..
Малко мои стари изрезки..
https://www.youtube.com/watch?v=dkTYSuFG2bg
https://www.youtube.com/watch?v=NVI9hSr0Afc
http://vbox7.com/play:11d04b4858
vbox7.com/play:3df8eebeca
https://www.youtube.com/watch?v=dkTYSuFG2bg
https://www.youtube.com/watch?v=NVI9hSr0Afc
http://vbox7.com/play:11d04b4858
vbox7.com/play:3df8eebeca
- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
щом няма демо или доказателства бана остава,ако искаш да го махнеш ползвай смс унбан

- Respected
- Ник в играта: Ianko
- Скайп профил: ianeto666
- Обратна връзка:
Трикстер много добре ти каза всичко което аз щях да ти кажа. Само ще допълня. че сме повече 30 админа по сървърите и винаги си има човек да гледа за наручители в тоя случай ти си нарушител ;) И даже ще те предупредя, че ще пратя човек в вашите сървъри да ви видим колко ви е преценката, ако се издъните ще ви пусна тема и ще ти я пратя тук на ЛС ;) И сега, ако искаш да ти се обърне внимание имаш демо в директорията на цс-а записано автоматично от сървъра предай го и ще видим как стоят нещата.