"Правила за админите"

Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: sLawynnKa
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

"Правила за админите"

Мнение от sLawynnKa »

Здравейте.
Забелязах, че няма в правила "Правила за админите" , има за форума,сървъра, awp,hns ,zm ,но за админите няма. :hmm:

Май ще трябва да се направи тема за "Правила на админите".
И ето някои мои предложения,които могат да се включат... Можете и вие да предлагате :) :victory:

1. Всеки админ е длъжен да бъде редовен в сайта и сървъра или сървърите в който е админ. [Админ който ще отсъства повече от 3/4 дена трябва да съобщи на екипа. ]
2. Администраторът е длъжен да прави доказателство на провинилите се играчи! - демо или снимка.
3. На администраторът му се забранява се категорично ban-ването, kick-ването, slay-ването, slap-ването, gag-ването и прочие, БЕЗ основателна причина!

Съжалявам , но само това ми хрумна и затова ще ви помоля ,ако желаете да предложите неща за админите. :unknw:
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: XeBu
Скайп профил: hevkata_boss
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: "Правила за админите"

Мнение от XeBu »

2. Администраторът е длъжен да прави доказателство на провинилите се играчи! - демо или снимка.
Това не мисля,че трябва да го правят всички-освен помощник админите,но те пък нямат права за бан! :) Иначе съм за,но пък те правилата ако не са прочетени от админ и той направи грешка- както се дават така се и свалят :D хихии ..
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от sLawynnKa »

XeBu написа:
Това не мисля,че трябва да го правят всички-освен помощник админите,но те пък нямат права за бан! :) Иначе съм за,но пък те правилата ако не са прочетени от админ и той направи грешка- както се дават така се и свалят :D хихии ..
Ем,Хевка. Точна за това пуснах тема, защото няма правила за админите и те си правят каквото си искат.

А за демотата, аз лично си правя снимка-демо на нарушителя [псувни,обиди и там помощните средства или защо съм му сложила gag , или е получил kick , slap , slay... ].
Изображение
Изображение
Аватар
Собственик
Собственик

Ник в играта: bugi_man
Обратна връзка:

Мнение от bugi_man »

Конкретизирай за кои админи за СМС-ките ли !?
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от sLawynnKa »

bugi_man написа:Конкретизирай за кои админи за СМС-ките ли !?
За всички админи е ;
- Глобални Администратори;
- Помощник Администратори;
- Сървър Администратори;
- SMS Администратори;
- Администратор.

Защото някои колеги се оплакват..Т.е. говоря за ; http://www.slackserv.com/viewtopic.php?f=78&t=425
Тука може да се оплачете от СМС АДМИН който не спазва правилата !!! Къде са правилата ?
Изображение

И да видях,че има тема за СМС-ките http://www.slackserv.com/viewtopic.php?f=78&t=422 ....

Ще е много добре...
Както си написал правила за SMS Админите така и за останалите... :disagree:
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Ianko
Скайп профил: ianeto666
Обратна връзка:

Мнение от Ianko »

Колежке нещо немога да те разбера правила на админите правила на смс-ките ?

Ето ти на смс-те : http://www.slackserv.com/viewtopic.php?f=78&t=422
Правила за нас : Правилата ги знае всеки мисля.
sLawynnKa написа:Здравейте.
1. Всеки админ е длъжен да бъде редовен в сайта и сървъра или сървърите в който е админ. [Админ който ще отсъства повече от 3/4 дена трябва да съобщи на екипа. ]
3. На администраторът му се забранява се категорично ban-ването, kick-ването, slay-ването, slap-ването, gag-ването и прочие, БЕЗ основателна причина!

Просто това е близко до акъла на един админ ,а админа който прави каквото си иска и правата ги има за да се мисли за нещо повече му се отнемаат! Не виждам смисъл в това предложение "Правила на админ"
Изображение
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Обратна връзка:

Мнение от Genata »

Ianko написа:Колежке нещо немога да те разбера правила на админите правила на смс-ките ?

Ето ти на смс-те : http://www.slackserv.com/viewtopic.php?f=78&t=422
Правила за нас : Правилата ги знае всеки мисля.
sLawynnKa написа:Здравейте.

Просто това е близко до акъла на един админ ,а админа който прави каквото си иска и правата ги има за да се мисли за нещо повече му се отнемаат! Не виждам смисъл в това предложение "Правила на админ"
+1
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Стари предложения”