Ето няколко предложения за форума от мен
1. Предлагам да се преведе от английски на български Login / Autologin в форума. - http://prikachi.com/images/408/3834408W.jpg
2. Предлагам, когато цъкнеш на някой линк да ти отваря нов прозорец, а не в същият
3. Предлагам бутона в докладите "Уведоми ме" "Да" "Не" да се оправи, защото не работи. Когато цъкна на "Да" да ме уведоми, когато пусна доклад и той е затворен не ме уведомява.
4. Предлагам легендата да се нареди по големина на ранг. Така, когато влезе нов потребител веднага ще разбере кой какъв ранг е и кой е по-добър и по-голям ранг от друг, а също така изглежда по-добре.
Ето как смятам, че трябва да бъде.
Администратори, Глобални модератори, Глобални Администратори, Сървър Администратори, Помощник Администратори, В.И.П, Регистрирани потребители
1.Превод английски-български 2.Линкове 3.Доклади 4.Легенда
- Respected
- Respected
Re: 1.Превод английски-български 2.Линкове 3.Доклади 4.Леген
1. Не мисля, че е от голямо значение.NoWallzZz написа:Ето няколко предложения за форума от мен
1. Предлагам да се преведе от английски на български Login / Autologin в форума. - http://prikachi.com/images/408/3834408W.jpg
2. Предлагам, когато цъкнеш на някой линк да ти отваря нов прозорец, а не в същият
3. Предлагам бутона в докладите "Уведоми ме" "Да" "Не" да се оправи, защото не работи. Когато цъкна на "Да" да ме уведоми, когато пусна доклад и той е затворен не ме уведомява.
4. Предлагам легендата да се нареди по големина на ранг. Така, когато влезе нов потребител веднага ще разбере кой какъв ранг е и кой е по-добър и по-голям ранг от друг, а също така изглежда по-добре.
Ето как смятам, че трябва да бъде.
Администратори, Глобални модератори, Глобални Администратори, Сървър Администратори, Помощник Администратори, В.И.П, Регистрирани потребители
2. С това съм съгласен.
3. Ще видим какво може да се направи по въпроса.
4. Пълна идиотщина не мисля, че има толкова тъпи хора, че да не могат да разберат кой ранг е по-добър.
- Зарибен
- Ник в играта: iNcubus
- Скайп профил: incybys2
Тъкмо щях да предлагам 2-рото предложение.
Офтопик:
- Собственик
- Ник в играта: bugi_man
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Линковете вече се отварят в нов прозорец (by ceh4o ;p)