Извинявам се че ме хванахте да играя със хак по-специално на AxMaK . Почнах да играя около 2 седмици , но всеки ден Non - Stop и всеки ден влизаха безброй хакери и нямаше кой да ги махне , и това ме изнервяше постоянно... И един ден имах проблем в семейството и бях изнервен и влязох в сървъра да ми мине малко .. И имаше около 3ма хакера и много се изнервих , търпях ги около 1 час и никой не влезе да ги банне , и реших да пусна хака .. и тогава точно влезе админа и ме банна.. Съжалявам не съм искал просто беше от нерви.
Благодаря.
Извинявам се.
Модератор: Развлечения
- Новак
- Respected
Re: Извинявам се.
BornToBeFamous написа:Извинявам се че ме хванахте да играя със хак по-специално на AxMaK . Почнах да играя около 2 седмици , но всеки ден Non - Stop и всеки ден влизаха безброй хакери и нямаше кой да ги махне , и това ме изнервяше постоянно... И един ден имах проблем в семейството и бях изнервен и влязох в сървъра да ми мине малко .. И имаше около 3ма хакера и много се изнервих , търпях ги около 1 час и никой не влезе да ги банне , и реших да пусна хака .. и тогава точно влезе админа и ме банна.. Съжалявам не съм искал просто беше от нерви.
Благодаря.
Кога ще се научите,че "ама той започна пръв" не минава за оправдание ? Ако 20 човека скочат от мост и ти ли ще скочиш ? ...
Ако с темата си освен извинение целиш и да ти бъде махнат бана , това няма как да стане . Ако желаеш да бъде махнат може да използваш услугата "Смс ънбан " и да внимаваш за напред с какво ще играеш !
Hide'N'Seek 100aa records :
Longjump : 258 block | 259.380 stats /Sideways : 258 block | 259.430 stats
CountJump : 269 block | 273.9 stats
DoubleCountJump : 273 block | 276.9 stats
MultiCountJump : 270 block | 275.xxx stats
StandUpCountJump : 272 block | 275.8 stats
Longjump клипове Линк
Longjump : 258 block | 259.380 stats /Sideways : 258 block | 259.430 stats
CountJump : 269 block | 273.9 stats
DoubleCountJump : 273 block | 276.9 stats
MultiCountJump : 270 block | 275.xxx stats
StandUpCountJump : 272 block | 275.8 stats
Longjump клипове Линк
- Активен
- Ник в играта: NewName
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
До някъде те разбирам въпреки че никога не съм използвал хак дори не знам и от къде и как де си сваля и не ме инсетесува така че това да ти е обица на ухото което си направил а това да ти е за наказание с нищо не можем да помогнем освен да те посъветваме както каза колегата по горе смс unban!
- Respected
Може да погледнеш услугите за СМС ънбан или да си стоиш с бана.Не мисля, че има какво още да се каже по темата.