сложих му мизика изрязах няколко момента и тръгвам да качвам във Vbox7, изписва ми че е повече от 200 МБ.
Нз как н клипа ми е 900 МБ

НЕ мога проблем ?r1odayftw написа:Направо вземаш да ме дразниш с глупавите ти теми,като видя раздела Помощ имаш над 20 малумни теми,като те гледам го правиш с цел спам,не можеш ли просто да напишеш във google програма за смаляване на размер.
По темата пробвай с Camtasia Studio 7
No0b3r написа:Гледам, че е в "AVI" формат, предполагам, че програмата "virtualDub" ще ти свърши работа, не променя качеството и е лесна за употреба. Успех
Човек ти си .... като някъф "хеитър" за това е форума-все пак е раздел помощ човека си пише проблема тук и ако може някоиr1odayftw написа:Направо вземаш да ме дразниш с глупавите ти теми,като видя раздела Помощ имаш над 20 малумни теми,като те гледам го правиш с цел спам,не можеш ли просто да напишеш във google програма за смаляване на размер.
Не се очудвай Секси, това тук е масово явление.Im sexy 'N i know it написа:Човек ти си .... като някъф "хеитър" за това е форума-все пак е раздел помощ човека си пише проблема тук и ако може някоиr1odayftw написа:Направо вземаш да ме дразниш с глупавите ти теми,като видя раздела Помощ имаш над 20 малумни теми,като те гледам го правиш с цел спам,не можеш ли просто да напишеш във google програма за смаляване на размер.
му отговаря ти като си някакъф компютърен гений и за теб това е фасулска работа значи ли че трябва да се правиш на голямата работа?-пълен "хеитър"
точно това го питах по горе , но той каза - ФРАПС ....... еми неможе пък да е фрапс!!!fast1r1s написа:Има предвид че със фрапс е снимал... С него стват огромни клиповете (20 мин=40гб?!) Кажи с коя програма си редактирал.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта