b0bibg написа:Bojidar написа:1. Не си на 16!
2. Нямаш нужните часове.
3. Знам, че не съм админ тук, но дадения играч не е на 16 години.
Знам ,че нетрябва да пиша ,но като не админ в този сервер няма право да пише.. сега не заслужавали Предупреждение? А до годините не ме интересува ,че неми вярвате.. вие си решавате .. незнам виждалили сте ме та да говорите.. просто нямам думи.. толкова добре се държа със сички и после ми се изс*рет*.. ;хх
Сдържах се да пиша,но след това твое изказване просто не мога.Ние много добре си знаем правилата,но явно ти не ги знаеш достатъчно
Това е за нас админите ---> Имаш право да гласуваш само когато кандидатурата се отнася до сървъра, в който ти имаш права, освен, ако нямаш наблюдения върху играча и искаш просто да изкажеш мнение за него, относно играта му в сървъра, в който ти си админ.
Това е за теб --->
Кандидат админите нямат право да пускат повече от една кандидатура в месеца.Всяка следваща кандидатура ще бъде изтрита без предупреждение!Ако след 3 месеца на 3 кандидатури е получил "НЕ" му се забранява пускането на повече кандидатури!
Понеже ме мързи сега да се ровя и да ти търся кандидатурите имаш сигурно 10 отхвърлени на почти всички сървъри