За кандидатствашите !

Модератор: Развлечения

Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: - #rabbitteam / B-Ra
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

За кандидатствашите !

Мнение от B-Rabbit »

Хора, всяка кандидатура трябва да е уникална да те грабне да я мислиш поне 1 час, а не пет за четири колкото да мине номера.Също така да бъде прилежно написана, тоест не на латиница и не с елементарни правописни грешки от фонетиката (4 за Ч и 6 за Ш).Кандидатурите да не бъдат много шарени (цветовете може да бъдат ползвани върху определени думи като акцент)."Не съм те виждал как играеш"- груба грешка тук се гледа поведение.LJ статовете и владението на b-hop не са ти бонус към спечелването на конкурса."Направи ме админ"- ние ще кажем дай нещо от себе си!Не си мислете, че ако излъжете за годините никой няма да разбере.Всичко си проличава рано или късно!Другото, което вашата кандидатура може да не се избере веднага имайте търпение.
Относно журито:
Принципно за мен е редно само админите да оценяват.Препоръчително е да се обосновете (опишете с няколко думи) защо казвате "Да" или "Не".Коментари от рода "много добре играеш" "страшен пич си" "ти си знаеш защо" "Приятели сме отдавна ясно е какво ще ти дам" и подобни няма да бъдат влиятелни коментари за кандидатстващия.Коментари със съдържание само на "да" и "не" ще се сметнат, че са само заради трупането на коментари и ранкове.Тук не целим това.Ако искате да трупате нещо има сайтове където си правите горички и пращате линкове да ви дават по 1 листо :).Понякога потребителите преди вас може да са казали това, което и вие мислите за кандидатстващия и тогава писането на коментар губи смисъла си и няма нужда да се чувствате длъжни да повтаряте така ще се предотврати излишния спам и по-лесно ще бъдат отсяни коментарите.

П.С Поздрави : B-Rabbit
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ivailo
Скайп профил: undertaker239
Обратна връзка:

Re: За кандидатствашите !

Мнение от ivailo »

Не виждам за какво си го написал това, ако от някъде другаде си го копнал , напиши от къде :)
България Над Всичко !
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Обратна връзка:

Мнение от Tony Montana »

Нещо въобще не разбирам защо си я написал тази тема. Половината неща ги има в правилата, а другите... просто ...
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Обратна връзка:

Мнение от Genata »

това е писано като предложение към кандидатурите да се направи
Изображение
Аватар
Завинаги един от нас.
Завинаги един от нас.

Ник в играта: HenyKucT
Скайп профил: *.*

Мнение от HenyKucT »

Аз нещо не разбрах смисъла на тази тема от твоя страна, след като ти си се регистрирал преди 3 дена и дори не знаеш политиката ни на гласуване,оценяване и т.н. Не знам защо си решил, че някои от потребителите дават гласовете си в кандидатурите...напротив тези които си дават гласа там не остават безнаказани, гласуваме само хора от екипа. Също така не преценяваме кандидатстващия примерно ако играе добре, напротив гледаме дали спазва правилата, дали пуска доклади в Оплаквания от играчи и т.н.
Според мен си направил точно това което казваше за горичките с листенцата...трупаш мнения или се опитваш по някакъв начин да ни впечатлиш.
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: panda
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от Ками »

Ако не се лъжа си го копирал от тук... http://puu.sh/2d5Cg
Едва ли "Калитара" ще копира от някъде темата...
"People will love you and support you when it's beneficial..."
Офтопик:
Изображение
I'm bad milk, drink it.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Mario
Скайп профил: mario_sscs1.6
Обратна връзка:

Мнение от Mario »

Май този с "листенцата" си ти, приятелю.
Напълно безсмислена тема! При нас право на глас по кандидатурите само и единствено имат хора от екипа, други мнения от потребители се трият или се наказват с официално предупреждение в форума. :)
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DemoLitioN
Обратна връзка:

Мнение от DemoLitioN »

Това, че някои други вериги правят така, не означава, че и ние ще го правим. Ние си имаме собствена политика. Потребители може да пишат по кандидатури единствено ако имат и искат да представят доказателство за даден кандидат, който нарушава правилата. За това мисля, че темата е излишна.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Заключено Заключено

Обратно към “Кошче [Теми - 2013г.]”