Здравейте днес влизам във цс-а и поиграх малко и ме килнаха и гледам нещо се е бъгнало и дали ще можете да ми помогнете не знам какво и как е станало...
снимка: http://prikachi.com/images.php?images/794/5983794N.png
и като ме килнат ме кара някъде из мапа а не на този човек дето ме е килнал... :X
някой дори казваха че някаква камера ми се е прецакало , но и така не разбрах каква камера става въпрос...
Ако някой ден скоростта ме убие, не тъгувайте, защото аз се усмихвах, Paul Walker!!
И тук ще кажа да внимавате със заглавията. Или кратко опиши проблема или се консултирай с някой. Тези "бъгави" цс-ове дето ги теглите няма как да не излизат такива смешни ситуации. Разрови се из спектатор меню-то (доло), където ти е дадено.
Промених мнението, понеже някой може помисли, че повишавам тон или се имам за "велик"
Последно промяна от Trickster на 13 Мар 2013, 04:01, променено общо 2 пъти.
Причина:+1 Предупреждение!!!Арогантно поведение не се толерира.Заглавието е за това да те запознае от каква сфера е проблема.За това е и самата тема за да се обясни подробно.Не се вживявай в модераторските права, които нямаш.
Ники не си ти човека да казваш кой с какво да внимава... И незнам защо реши, че проблема е от тези "бъгави" цс-и след като аз съм със стеам и днес и на мен ми се бъгна по същия начин и на следващото ми влизане в цс-а се беше оправило.
Офтопик:
Има си хора да казват кой с какво да внимава... не си модератор.
HenyKucT написа:Ники не си ти човека да казваш кой с какво да внимава... И незнам защо реши, че проблема е от тези "бъгави" цс-и след като аз съм със стеам и днес и на мен ми се бъгна по същия начин и на следващото ми влизане в цс-а се беше оправило.
Офтопик:
Има си хора да казват кой с какво да внимава... не си модератор.
е че какво като не е модератор все пак е член на екипа да не говорим, че дори и някой обикновен потребител да видя да прави забележки на друг потребител би ми направило добро впечатление, така че какво значение има ТИТЛАТА или СТАТУСА ти във форума при положение, че правилата са си правила и трябва да се спазват, а колкото повече хора има да го напомнят толкова по-добре!!!
INCESSANTANGUISH не знам дали е от това проблема ти но 1 път ти казах в игра че камерата ти е "счупена" когато те гледам гледам зад теб а не това което и ти виждаш може би от там и да идва това нещо не знам дано съм ти бил полезен!