Оплакване от Админ - USSR

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Crixus
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Оплакване от Админ - USSR

Мнение от ivan18 »

1. Ник на Админа: USSR (помощник админ)
2. IP на Админа: (+снимка задължително!): http://www.slackserv.com/mods.php?image ... 5das6i.jpg (снимката не е моя,защото отново не успях да го снимам ,затова е маркиран друг играч! Гледайте ограденото с червено)
3. Причина поради, която искате да бъде наказан: пише на HUD-а за глупости и ме премества в терористите без причина,защото не знаеше кой е натиснал бутона за лавата в изолатора и просто така реши да премести мен .
4. Доказателство: http://www.slackserv.com/mods.php?image ... 6khdd2.bmp -и демо имам но не знам от кога започва: http://dox.bg/files/dw?a=1e24f05732
5. Сървър: Jailbreak
Офтопик:
надявам се да не съм сбъркал демото
Аватар
Завинаги един от нас.
Завинаги един от нас.

Ник в играта: HenyKucT
Скайп профил: *.*

Re: Оплакване от Помощник Админ USSR

Мнение от HenyKucT »

Сериозно ли се оплакваш от това ? Мисля, че вече почвате да завиждате и да издребнявате.
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от ivan18 »

HenyKucT написа:Сериозно ли се оплакваш от това ? Мисля, че вече почвате да завиждате и да издребнявате.
Ами мислих че не е редно да пишеш на худ-а такива съобщения защото нали наказвате смс админите за такова нещо.
А за преместването - просто не съм съгласен че метна мен ,защото не знаеше кой е натиснал бутона .
А относно "Мисля, че вече почвате да завиждате" няма за какво да завиждам дори се радвам за него че е админ .
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: USSR
Обратна връзка:

Мнение от Code-IT »

След като попитах на ALL чат кой бара бутоните и никой не ми отговори реших да питам на HUD-а кой ги бара защото половината играчи умряха в това зеленото.
Офтопик:
и таз тема я пусна нарочно само защото се преместих от CT в T и ти казах да не мрънкаш.. ;дд смешен си ;)
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Ивчо »

Аз бих казал ,че никой не е запознат с това правило за това ще го напиша ! На Худа не е забранено да се пише.Има правило обаче там да се пишат предупреждения или информация свързана със сървъра.Забранено е той да се ползва за чат и там да си говори някой.
"DemoLitioN : Пламене жив ли си или играеш ЛИГА ?"

Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от ivan18 »

Code-IT написа:След като попитах на ALL чат кой бара бутоните и никой не ми отговори реших да питам на HUD-а кой ги бара защото половината играчи умряха в това зеленото.
Офтопик:
и таз тема я пусна нарочно само защото се преместих от CT в T и ти казах да не мрънкаш.. ;дд смешен си ;)

Но аз какво съм направил,какво съм виновен,че някой не знае правилата и бара бутоните.Опитвам се да спазвам правилата и да не извършвам нарушения и за сега мисля че ми се получава,затова не съм съгласен ,че наказвате мен заради друг.
Може и да съм смешен,но не си ти човека който трябва да ми го каже!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Iznogoud
Скайп профил: feedme369
Обратна връзка:

Re: Оплакване от Админ - USSR

Мнение от iSpoxxy »

Е това е напълно излишно да ги питаш "кой е барнал бутона", това е всякаш да питаш някой човек "Ти ли ограби банката?" и да очакваш да си каже.

Няма смисъл..
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DemoLitioN
Обратна връзка:

Re: Оплакване от Админ - USSR

Мнение от DemoLitioN »

Админът не е писал за глупости на HUD-а, затова няма да бъде наказан. Колкото до Админа разчитай на себе си, а не на потребителите, защото при грешка ти ще носиш вината, а не те. Колкото до потребителите не издребнявайте за най-малкото нещо да се оплаквате, така само ни губите от времето за сървърите. С това смятам темата за приключена.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”