Няколко предложения за deathrun- a.

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: bazookA
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Няколко предложения за deathrun- a.

Мнение от bazookA »

1. Разрешаването на free.
терориста си е терорист. Той си преценя. После него ще убият. Да, има /free команда, но е за другия рунд. Да .. ще кажете, че сам окато задържиш W и минавам мапа. Е тогава да махнем лесните мапове и да сложим по - трудни? (т. 3)
2. Happy Hour.
Предлагам да се направи един Happy Hour от 00:00 до 09:00, където можем да имаме stats, като този на T в HNS-то. Само че без /ljtop. Целта е другите сървъри когато се изпразват, този да остане с повече хора.
3. Добавянето на нови карти.
- http://cs.gamebanana.com/maps/157290 deathrun_bhopz_v2 - известен, като "най - трудният мап" Трябват ти ~3 минути на free за да го минеш.
- http://maps.cs-bg.info/maps/cs/2608/ - deathrun_glowblue_final
- http://maps.cs-bg.info/maps/cs/2599/ - deathrun_av2009_recolored-ez
- http://maps.cs-bg.info/maps/cs/2582/ - deathrun_abtropicano
- http://maps.cs-bg.info/maps/cs/2493/ - deathrun_laikiux
- http://maps.cs-bg.info/maps/cs/2240/ - deathrun_rapture2
- http://maps.cs-bg.info/maps/cs/2164/ - deathrun_fire
- http://maps.cs-bg.info/maps/cs/2128/ - deathrun_allgrean
- http://maps.cs-bg.info/maps/cs/1927/ - deathrun_bieber
- http://maps.cs-bg.info/maps/cs/1918/ - този мап да се замени, защото сегашният е бъгнат и даже с гравитация няма минаване.

4. Премахване на карти. Има много лесно карти, които за 20 секунди се минават без никакъв проблем. А целта на deathrun- a е да се научиш да скачаш, а не да вървиш само направо.

deathrun_pirates
deathrun_onstyle_32

5. Премахването на rtv. Карта, която не могат да я минат и веднага rtv. Никаква логика.

6. Премахването на вота за карта. Винаги се избират най - лесните възможни карти. Предлагам да се създаде един лист, и да се въртят 30 карти.

7. Замяната на минути с рундове. Тъкмо да минеш мапа, още 2 капана и ОП, айде сменя мапа... Много е гадно, когато се получи така. В началото да се избира между 7/10/13 рунда.

8. Премахване на правилото, което гласи, че не могат да се прескачат капани.
Няма лесно shortcut- и. Да можеш да го скочиш, а да е забранено?

9. Да се въведе ново правило : В сървъра да се говорят само Български и Английски. Мен лично ме дразни, когато говорят на друг език и не ги разбирам.

10. Да се сложи плъгин, който забранява пускането на капан повече от 3 пъти. Има някои карти, на които можеш да спамиш капана по 100 пъти. И няма да има нужда да броим и да спорим кой колко пъти е пуснал капана.

11. Добавянето на командите:
/ip - показва IP- то на сървъра.
/ts3 - показва IP- то на TeamSpeak3 сървъра. Много хора питат за IPто и ще е добре да се добави не само тук, а и в останалите сървъри. Да, когато влезнеш в сървъра ти показва към кое IP си се свързал, но има хора, които не го знаят.

Засега е това. Ако се сетя още нещо ще си едитна поста. Някой ако може да даде лист с всички карти в deathrun- a ще съм му благодарен. (обещавам +1rep :D)
Последно промяна от bazookA на 02 Юли 2013, 08:30, променено общо 4 пъти.
Изображение
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: - #rabbitteam / B-Ra
Обратна връзка:

Re: Няколко предложения за deathrun- a.

Мнение от B-Rabbit »

Твърдо съм ЗА , за всички предложения! Само да има фрее съм против :Д
Изображение
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: miroslavv
Обратна връзка:

Мнение от miroslavv »

И аз съм За всички предложения! Най-вече за №5 и №6, защото омръзват едни и същи карти постоянно.
Най-активен във форум: Отхвърлени кандидатури
(130 Мнения / 12.35% от всички ваши мнения)
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Iznogoud
Скайп профил: feedme369
Обратна връзка:

Мнение от iSpoxxy »

И аз съм ЗА, трябва повече разнообразие с картите и начина на игра. Но, ако добавят нови карти преди да добавят картите в АВП-то, за които има безброй теми от много време го наричам дискриминация!!! :D
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Mariana
Обратна връзка:

Мнение от shmatii ^^ ;dd »

Абсолютно ЗА. Дано и това не остане поредната забравена тема... :disagree:
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Обратна връзка:

Мнение от Genata »

всички може да бъде обмислено,но не и това за free,то ще си остане така
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Скайп профил: eminem5500
Обратна връзка:

Мнение от [PRO]Eminem »

5. Премахването на rtv. Карта, която не могат да я минат и веднага rtv. Никаква логика. - има логика вечер като останем само слаби и винаги дава само трудни карти при вот-а това че ти си добар не означава че всички са като теб
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: onstyle
Скайп профил: mydarkdesire2
Обратна връзка:

Мнение от onstyle »

Без Rtv-то няма как да се сменят карти,на който не им се играе на потребителите,особено ако няма админ в сървъра!
If you come near me, stop, look, listen to my voice
If you're making the choice tell all the girls and the boys
Either scream or rejoice
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Jack Daniel's
Скайп профил: berke_mudur
Обратна връзка:

Мнение от Jack Daniel's »

и аз съм За всички предложения,но за фрее съм против. :)
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Обратна връзка:

Мнение от bazookA »

[PRO]Eminem написа:5. Премахването на rtv. Карта, която не могат да я минат и веднага rtv. Никаква логика. - има логика вечер като останем само слаби и винаги дава само трудни карти при вот-а това че ти си добар не означава че всички са като теб
Като задържаш W- то няма да се научиш да играеш да ти кажа ...

onstyle, тогава трябва да сложите карти, които са хубави и се играят от всички.

+3 нови предложения. (8, 9 и 10)
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: E.SALT
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от E.SALT »

B-Rabbit написа:Твърдо съм ЗА , за всички предложения! Само да има фрее съм против :Д
Аз съм на същото мнение.
Човек винаги трябва да има време за две неща в живота си - за жест към любим човек и за любима песен.
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: Fresh G!rl
Скайп профил: panterka_kiss
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от Fresh Girl »

1. Аз също kaто няkoи от изkaзалите се съм ПРОТИВ прeмахването на koмандата 'FREE.'
2. Съгласна съм да се добавят нови kaрти, koито да затруднят играчите, въпреkи че си ги знаем kak няkoи 'индивиди' ще започнат да мрънkaт относно това, че kapтата е "трудна." Но пъk това си е съвсем отделен въпрос.
3. Що се однася до прамахването на "RTV" туk вече съм ТВЪРДО ПРОТИВ! За няkoи kaртата е неприятна, за други пъk лесна, за 3-ти трудна. Всеkи има право на избор състоящ се в това да направи своя избор. След kaто на играчите НЕ допада избраната/дадената kapта ще им се отнеме ли правото на избор?
4. 'Премахването на вота за карта.' * Моля ? ? ? Kak ще се махне вота на kapтите ето туk паk oпирам до това играчите да имат собствено решение. Нали играчите са тези, koито гласуват коя карта ще се играе? Друг е въпроса, че те си избират лесни. Има ли интересни kaрти - ИМА. Има ли трудни - ИМА. E? kakъв е тогава проблема?
'9. Да се въведе ново правило : В сървъра да се говорят само Български и Английски. Мен лично ме дразни, когато говорят на друг език и не ги разбирам.' - Доста безсмислено предложение. ПРОТИВ!

За другите предложения съм ЗА!
Офтопик:
Съжелявам, ako мислите, че изkaзаното от мен НЕ Е таka. Но аз таka разбирам нещата и няма да се отметна от думите си!
Последно промяна от Fresh Girl на 01 Юли 2013, 16:53, променено общо 1 път.
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: m a R t I n
Скайп профил: f-e-n-o-m-e-n-a_92
Обратна връзка:

Мнение от m a R t I n »

Категорично съм против..Мога да се съглася само с точка 3 и 10..относно другите точки са пълна глупост...ае моля ви обмисляйте малко предложенията,не трупайте само коментари...Браво на базука за труда,който си е направил,но предложенията му обезсмислят сървъра..
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Скайп профил: miro-fenomena
Обратна връзка:

Мнение от fenomena234 »

1. Против
2. Няма смисъл ...
3. Може ... никога не са излишни повече карти :D
4. Против не всички са прота в deathrun ... нека има и такива карти а pirates си е класика :D
5. Съгласен ...
6. ТВЪРДО против ...
7. може но нека да са 10/20/30
8. Зависи ... има мапове където може да минеш мапа от 1 jump и малко сърф затова против...
9. апф против ...
10. Ако има такъв да се сложи ...
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Обратна връзка:

Мнение от bazookA »

Fresh Girl написа:1. Аз също kaто няkoи от изkaзалите се съм ПРОТИВ прeмахването на koмандата 'FREE.'
2. Съгласна съм да се добавят нови kaрти, koито да затруднят играчите, въпреkи че си ги знаем kak няkoи 'индивиди' ще започнат да мрънkaт относно това, че kapтата е "трудна." Но пъk това си е съвсем отделен въпрос.
3. Що се однася до прамахването на "RTV" туk вече съм ТВЪРДО ПРОТИВ! За няkoи kaртата е неприятна, за други пъk лесна, за 3-ти трудна. Всеkи има право на избор състоящ се в това да направи своя избор. След kaто на играчите НЕ допада избраната/дадената kapта ще им се отнеме ли правото на избор?
4. 'Премахването на вота за карта.' * Моля ? ? ? Kak ще се махне вота на kapтите ето туk паk oпирам до това играчите да имат собствено решение. Нали играчите са тези, koито гласуват коя карта ще се играе? Друг е въпроса, че те си избират лесни. Има ли интересни kaрти - ИМА. Има ли трудни - ИМА. E? kakъв е тогава проблема?
'9. Да се въведе ново правило : В сървъра да се говорят само Български и Английски. Мен лично ме дразни, когато говорят на друг език и не ги разбирам.' - Доста безсмислено предложение. ПРОТИВ!

За другите предложения съм ЗА!
Офтопик:
Съжелявам, ako мислите, че изkaзаното от мен НЕ Е таka. Но аз таka разбирам нещата и няма да се отметна от думите си!
3. Всеки има право на избор, но ПОВЕЧЕТО избират много по - лесните карти и на останалата част й става тъпо и безинтересно и напуска сървъра.

4. Има много интересни и трудни, но работата е там, че се избират най - лесните. Пиша го за 5ти път и се надявам да е последен.
Точно заради това трябва да се махне вота. За да могат и интересните и трудните карти да се играят.

Относно езика. Псуването и обиждането е забранено? Е как ще разберем кой псува и кой обижда като ти говорят на друг език освен Български и Английски, които би трябвало повечето да знаят само от обща култура.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Скайп профил: miro-fenomena
Обратна връзка:

Мнение от fenomena234 »

Ми нека се махне това ти да избираш картите в вота и готово ...
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ivailo
Скайп профил: undertaker239
Обратна връзка:

Мнение от ivailo »

Дай този плъгин за пускането на капаните, относно картите съм съгласен. Махането на ртв категорично ПРОТИВ! Това за фрее голяма глупост,нали за това се казва deathrun.
България Над Всичко !
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: bittchezz.
Обратна връзка:

Мнение от bittchezz. »

1.не
2.не, това е деатрън не хнс
3.да
4.не
5.да
6.не
7.не
8. на deathrun_wild_easy не е забранено да минеш през 250 блок
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: panda
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от Ками »

bazookA написа:1. Разрешаването на free.
терориста си е терорист. Той си преценя. После него ще убият. Да, има /free команда, но е за другия рунд. Да .. ще кажете, че сам окато задържиш W и минавам мапа. Е тогава да махнем лесните мапове и да сложим по - трудни? (т. 3)
За.
bazookA написа: 4. Премахване на карти. Има много лесно карти, които за 20 секунди се минават без никакъв проблем. А целта на deathrun- a е да се научиш да скачаш, а не да вървиш само направо.

deathrun_pirates
deathrun_onstyle_32
Против. Хора като мен се радват на тези мапове... :Д
bazookA написа: 5. Премахването на rtv. Карта, която не могат да я минат и веднага rtv. Никаква логика.
Против. Когато няма кой да смени и не ни се играе някой мап какво става... И дори и да се сложат различни мапове все някой ще се намери, на който да не му харесва... Всеки с вкуса си.
bazookA написа: 6. Премахването на вота за карта. Винаги се избират най - лесните възможни карти. Предлагам да се създаде един лист, и да се въртят 30 карти.
Абсолютно за.. А ако остане ртв да не дава вот, а да сменя на следващата карта... Ако има как да стане изобщо :д
bazookA написа: 7. Замяната на минути с рундове. Тъкмо да минеш мапа, още 2 капана и ОП, айде сменя мапа... Много е гадно, когато се получи така. В началото да се избира между 7/10/13 рунда.
Против... По-добре да си е с минути, но да изчаква рунда да свърши.
bazookA написа: 8. Премахване на правилото, което гласи, че не могат да се прескачат капани.
Няма лесно shortcut- и. Да можеш да го скочиш, а да е забранено?
За...Макар, че не мога да ги минавам ;д
bazookA написа: 9. Да се въведе ново правило : В сървъра да се говорят само Български и Английски. Мен лично ме дразни, когато говорят на друг език и не ги разбирам.
Против. Може да има чужденци, които да влизат и да си нямат и на идея за това правило...да се наказват ли сега...
bazookA написа: 10. Да се сложи плъгин, който забранява пускането на капан повече от 3 пъти. Има някои карти, на които можеш да спамиш капана по 100 пъти. И няма да има нужда да броим и да спорим кой колко пъти е пуснал капана.
(обещавам +1rep :D)
Ако има как да стане съм За...

Офтопик:
Ако мнението ми се повтаря съжалявам, но не съм чела всички коментари... ;д
"People will love you and support you when it's beneficial..."
Офтопик:
Изображение
I'm bad milk, drink it.
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Обратна връзка:

Мнение от bazookA »

Ками написа:
bazookA написа: 5. Премахването на rtv. Карта, която не могат да я минат и веднага rtv. Никаква логика.
Против. Когато няма кой да смени и не ни се играе някой мап какво става... И дори и да се сложат различни мапове все някой ще се намери, на който да не му харесва... Всеки с вкуса си.
bazookA написа: 6. Премахването на вота за карта. Винаги се избират най - лесните възможни карти. Предлагам да се създаде един лист, и да се въртят 30 карти.
Абсолютно за.. А ако остане ртв да не дава вот, а да сменя на следващата карта... Ако има как да стане изобщо :д
Няма как да има rtv, а да няма вот за карти, тъй като rtvто смалява времето на вота.

Ново предложение #11.
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”