приемам критики

Модератор: Развлечения
казах че приемам критика знам че е ужасно ...B-Rabbit написа:Като за 1ви път са много добре , браво , но на 1вия банер текста малко не ми се връзва иначе е много яко . И 2рия банер ти е станал доста добър ..
Мислиш ли , че ще кажа нещо което не мисля аз ти казах мнението си , че ми харесват и критиката е , че на 1вия банер текста някакси не ми се връзва иначе са много добре .. Не се отказвай и продължавай да правиш изработкиLubownichkataaa написа:казах че приемам критика знам че е ужасно ...B-Rabbit написа:Като за 1ви път са много добре , браво , но на 1вия банер текста малко не ми се връзва иначе е много яко . И 2рия банер ти е станал доста добър ..
ти сега бъзикаш ли са нещо с менiSpoxxy написа:Хех, ако сега си го изтеглила и това са едни от първите ти изработки едно голямо БРАВО от мен.
Има някои, които се занимават с месец-два с Photoshop и дори и това не могат да направят.
Genata написа:ти сега бъзикаш ли са нещо с менiSpoxxy написа:Хех, ако сега си го изтеглила и това са едни от първите ти изработки едно голямо БРАВО от мен.
Има някои, които се занимават с месец-два с Photoshop и дори и това не могат да направят.,колкото до аватара добре се е получило,аз сега са мъча да си направя текста да мига
Добри са като за начало .Lubownichkataaa написа:ето още 3 опита
1-
2-
3-
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта