В този клип само едита е мой

Модератор: Развлечения
Виж, не съм от екипа на Слак. Нямам абсолютно нищо против тебе. Но можеш да направиш заглавие което обособява и двата клипа, вместо да пускаш повече теми. И да, бива си те, признавам. Дори аз където съм маняк с авп-то, взимам килове, не правя такива фрагове.lif3SkuLL написа:Аз не спамя просто това е първото което пускам в тази веригасмятам да остана тук ,а не влизам за да ви наспамя няколко клипа и повече да не ме видите ..
Супер си е клипа, не завиждай, че не можеш и един да вземеш с awp. Много ги мразя тия истории: когато убиеш някой и веднага лъкер, лъкер ...JaY-JaY написа:Вече почна да спамиш...
До колкото клипа, еми, хубав е. Всеки има моменти на късмет. (Това вече си е късмет, да се наредят 4-ма (2по2) в една линия. Освен да им кажеш не знам как)
Не съм казвал че клипа не е. Виждал ли си да казвам: "Клипа не го бива" ?bazookA написа:Супер си е клипа, не завиждай, че не можеш и един да вземеш с awp. Много ги мразя тия истории: когато убиеш някой и веднага лъкер, лъкер ...JaY-JaY написа:Вече почна да спамиш...
До колкото клипа, еми, хубав е. Всеки има моменти на късмет. (Това вече си е късмет, да се наредят 4-ма (2по2) в една линия. Освен да им кажеш не знам как)
Иначе браво за клипа ;).
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта